Zakelijke klant

 

Allesmarine.nl uw Technische Watersport Groothandel

Allesmarine B.V. is de leverancier in de Benelux, als het gaat om (Marine Spare Parts) onderdelen voor buitenboordmotoren en binnenboordmotoren (After market spare parts for Outboards and Inboards). Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan watersport accessoires. Allesmarine.nl is uw watersport groothandel die net iets meer levert dan de concurrent. Allesmarine.nl is de groothandel met het grootste assortiment van buitenboordmotor onderdelen, binnenboordmotor onderdelen & Watersport accessoires.

 

Waarom Allesmarine als uw Technische Watersport Groothandel?

Wij maken het (B2B) zakelijke klanten graag mogelijk om leverancier/dealer te worden, en daarmee onze producten te verkopen. Wij leveren uit onze eigen voorraad met een zeer aantrekkelijke korting voor zakelijke klanten. Vele bedrijven profiteren al van de uitstekende service en samenwerking die wij bieden. Bij Allesmarine hechten wij veel waarde aan onze zakelijke relaties en bieden hen daarom ook zeer aantrekkelijke kortingen aan. Onderstaand een aantal punten waarom bedrijven voor ons hebben gekozen:

      Het grootste assortiment in binnen en buitenboordmotor onderdelen, ruim 25.000 onderdelen
   
   Extra hoge korting voor onze zakelijke klanten
   
   Snelle levering (wij streven naar een levering binnen 1 dag)
   
   Uitstekende service door ons ervaren en enthousiaste team
   
   6 dagen per week snel bereikbaar via telefoon, mail of online chat

Bij een grote order of aantallen kan u altijd even vragen naar een eventuele staffelkorting. Stuur een mail naar [email protected] en wij kunnen u wellicht een passend aanbod doen.

 

Uw bedrijf eenvoudig aanmelden

Heeft u een watersport gerelateerde onderneming, dan kan u uw bedrijf eenvoudig aanmelden door onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Vervolgens krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie van onze accountmanager. Bij acceptatie ontvangt u direct een mail met daarin beschreven hoeveel u profiteert van de zakelijke korting bij Allesmarine. Komt u er niet uit of heeft u nog vragen neem dan contact op met onze accountmanager (zie onderstaande contactgegevens).

 

Contactmogelijkheden en voorwaarden

  Zakelijke korting wordt alleen toegekend aan de vakhandel (watersport gerelateerde bedrijven)
 -  Op enkele producten/artikelen (originele of hele dure) is de zakelijke korting niet van toepassing. Bij interesse in een duur onderdeel/product raden wij u aan om de exacte prijs na te vragen bij een van onze collega's, deze kan namelijk afwijken van de gepresenteerde prijs.
  Is er een product/artikel besteld met de zakelijke korting terwijl deze niet van toepassing is dan nemen wij contact met u op.
  Zakelijke bestellingen hebben geen recht op retour, kijk/vraag daarom altijd goed of u de juiste onderdelen besteld.
  De zakelijke korting is dus van toepassing op bijna ons gehele assortiment (95%)

Heeft u vragen over bepaalde onderdelen of artikelen neem dan contact op met onze klantenservice. Onze experts weten vaak het beste advies te geven en u de juiste onderdelen of artikelen te adviseren. Ook voor tweedehands onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres, mail ons ([email protected]) en wij geven u zo spoedig mogelijk een antwoord.
 
 
KLANTENSERVICE:
0226-450913
[email protected]
Online chat (rechts onder in beeld)

VERKOOP BOTEN & MOTOREN:
ZAKELIJK CONTACT:
Bob de Wit | Accountmanager
0639208688
[email protected]

ALLESMARINE B.V.:
KVK: 62433806


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »