Zakelijke klant

Allesmarine B.V. Uw Technische Watersport Groothandel

Allesmarine B.V. is de leverancier in de Benelux, als het gaat om (Marine Spare Parts) onderdelen voor buitenboordmotoren en binnenboordmotoren (After market spare parts for Outboards and Inboards). Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan watersport accessoires. Allesmarine.nl is uw watersport groothandel die net iets meer levert dan de concurrent. Wij leveren B2C maar ook B2B. Allesmarine.nl is de groothandel met het grootste assortiment van buitenboordmotor onderdelen, binnenboordmotor onderdelen & Watersport accessoires.

 

Zakelijke klant worden bij onze technische watersport groothandel?

Wij maken het (B2B) zakelijke klanten graag mogelijk om leverancier/dealer te worden, en daarmee onze producten te verkopen. B2B leveren wij uit onze eigen voorraad met zeer aantrekkelijke kortingen. Vele bedrijven genieten al van de uitstekende service en samenwerking die wij bieden. Bij Allesmarine hechten wij veel waarde aan onze zakelijke relaties en bieden hen daarom ook zeer aantrekkelijke kortingen aan. Onderstaand een paar redenen waarom bedrijven voor ons hebben gekozen:

      Het grootste assortiment in binnen en buitenboordmotor onderdelen
   
   Extra hoge korting voor onze zakelijke klanten
   
   Grote interne kennis van het assortiment
   
   Exclusief distributeur van Recambios Marinos
   
   Snelle levering (wij streven naar een levering binnen 1 dag)

Voor een grote order, of meerdere producten in één keer afnemen, dan werken wij met staffelkortingen en wordt er een speciale kostprijs per 10 stuk of meer voor u gemaakt. Meer informatie hierover is te verkrijgen via de e-mail.

 

Meld uw bedrijf snel aan!

U kan uw bedrijf eenvoudig en snel aanmelden door contact op te nemen met Bob. Hij zal uw aanvraag beoordelen en in werking zetten, tevens wordt dit ook uw contact persoon bij verdere zakelijke vragen/mogelijkheden. U kan Bob ten alle tijden bereiken op 0639208688 of per mail via [email protected]. Uw aanvraag wordt direct in behandeling genomen en u kan vervolgens al snel profiteren van hoge zakelijke korting binnen ons assortiment. Bob hoort graag van u!

 

Extra informatie

Heeft u vragen over bepaalde onderdelen of artikelen dan horen wij die graag. Onze experts weten vaak het beste advies te geven en u de juiste onderdelen of artikelen te adviseren. Ook voor tweedehands onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres, mail ons en wij geven u zo spoedig mogelijk een antwoord. Mails kunnen verzonden worden naar [email protected].

Op enkele producten van ons assortiment zit geen zakelijke bestelkorting. Dit komt doordat dit of hele dure artikelen/producten zijn of doordat dit originele producten zijn waarop de korting niet geldig is. Zien wij een bestelling binnen komen met deze korting dan hoort u van ons. Ook op 'OEM' onderdelen zit geen korting, dit staat in de product omschrijving. Verder geldt gelukkig de korting wel voor 99% van ons assortiment. Let op: zakelijke bestellingen hebben geen recht op retour, hier zijn de marges te klein voor. Kijk dus altijd goed of u het juiste besteld!
 
LET OP: een zakelijke korting is alleen mogelijk voor de vakhandel (watersport gerelateerde bedrijven).


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »