Zakelijke klant

Allesmarine.nl uw Technische Watersport Groothandel

Bij Allesmarine kan u terecht voor alle benodigde onderdelen en accessoires van diverse merken binnen de watersport. Wij leveren zowel originele als after-market onderdelen en bieden een breed assortiment van watersport accessoires aan. Allesmarine.nl is uw watersport groothandel die net iets meer levert dan de concurrent. Onze shop blijft groeien en daarmee ook ons team, zo kan u bij ons altijd rekenen op het grootste assortiment en een goede service. Dus voor alle buitenboordmotor onderdelen, binnenboordmotor onderdelen en watersport accessoires bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom Allesmarine als uw Technische Watersport Groothandel?

Wij maken het (B2B) zakelijke klanten graag mogelijk om onze onderdelen en accessoires tegen zeer scherpe prijzen in te kopen. Vele bedrijven profiteren al van de uitstekende service en samenwerking die wij bieden. Bij Allesmarine hechten wij veel waarde aan onze zakelijke relaties en bieden hen daarom ook zeer aantrekkelijke kortingen aan. Onderstaand nog een aantal punten waarom bedrijven voor ons hebben gekozen:

      Het grootste assortiment in binnen en buitenboordmotor onderdelen, ruim 45.000 onderdelen
   
   Extra hoge korting voor onze zakelijke klanten
   
   Snelle levering (wij streven naar een levering binnen 1 dag)
   
   Uitstekende service door ons ervaren en enthousiaste team
   
   6 dagen per week snel bereikbaar via telefoon, mail of online chat

 

Eenvoudig aanmelden in 3 stappen!

Lees onderstaande stappen en voorwaarden goed door voordat u een account aanmaakt.

1.  Maak een zakelijk account aan via deze pagina
2.  Vul vervolgens het formulier onderaan deze pagina in.
3.  Na de goedkeuring van uw aanvraag ziet u direct de zakelijke prijzen. Let op: alle prijzen worden inclusief btw getoond.

 

Voorwaarden en Contactmogelijkheden

Zakelijke korting wordt alleen toegekend aan de vakhandel (watersport gerelateerde bedrijven).
Alleen wanneer u kan aantonen dat u actief bent binnen de watersport kunnen wij u accepteren als zakelijke klant. Dit doen wij om de handel zo eerlijk mogelijk te houden.

Bij afname van grote hoeveelheden/aantallen kan u een extra staffelkorting aanvragen.
Neem contact op met onze klantenservice voor een eventuele staffelkorting. Wij garanderen u altijd een passend en zeer scherp aanbod!

Iedere week krijgt ons systeem een update met de gewijzigde en nieuwe producten.
Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat nieuwe of gewijzigde prijzen niet juist staan. Mocht er iets tegen een verkeerde prijs besteld worden dan kan het zijn dat wij contact met u opnemen. Wij vragen uw begrip hiervoor en komen uiteraard altijd met een gepaste oplossing.

Wij verwachten dat onze zakelijke klanten de kennis en kundigheid in huis hebben om de juiste onderdelen te kunnen bestellen.
Doordat wij een dusdanige zakelijke korting aanbieden zijn de marges zeer klein. Wij vragen onze zakelijke klanten dan ook om de gewenste onderdelen/accessoires zo goed mogelijk zelf uit te zoeken en te bestellen. Mocht u er niet uitkomen dan kan er uiteraard altijd een beroep worden gedaan op onze klantenservice!

Garantie op onderdelen & motoren.
Indien onderdelen na onderzoek en goedkeuring niet goed blijken te zijn kunnen ze onder garantie vervangen worden. Wij vragen u dus om de betreffende onderdelen zo spoedig mogelijk op te sturen zodat ze beoordeeld kunnen worden. In enkele gevallen kan dit ook zonder dat de onderdelen opgestuurd worden. Vervolgens dragen wij er zorg voor dat u z.s.m. weer een correct onderdeel in bezit heeft. Motoren die zakelijk zijn aangekocht dienen door de zakelijke klant zelf gerepareerd te worden. Onderdelen kunnen eventueel onder garantie worden opgevraagd mits deze binnen het garantietermijn vallen en de motor van jaarlijks onderhoud is voorzien. De kosten voor reparatie vallen uiteraard niet onder garantie.

Zakelijke bestellingen hebben geen recht op retour. 
Door de hoge korting en daardoor kleine marges is er geen ruimte meer voor de extra handelingen die bij een retour komen kijken. Kijk of vraag daarom altijd goed of u de juiste onderdelen besteld. Vanuit de wet is het ook al zo geregeld dat zakelijke bestellingen geen recht op retour hebben.

95% van ons assortiment is voorzien van een zakelijke prijs.
Enkele onderdelen of accessoires hebben dus geen zakelijke korting, dit zijn vaak tweedehands of enkele originele onderdelen.

Zakelijke prijzen zijn niet te combineren met andere kortingscodes.
Zakelijke klanten kunnen bij ons profiteren van aanzienlijk lagere prijzen. Het is daarom voor zakelijke klanten niet mogelijk om deze lage prijzen te combineren met andere kortingscodes. Wanneer dit wel gebeurt kan het zijn dat Allesmarine de bestelling annuleert of dat er gevraagd wordt om een terugbetaling.


Heeft u vragen over bepaalde onderdelen of artikelen neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers weten vaak een goed advies te geven over welke onderdelen of artikelen juist zijn.

 
KLANTENSERVICE:
0226-450913
[email protected]
Online chat (rechts onder in beeld)

VERKOOP BOTEN & MOTOREN:
ZAKELIJK CONTACT:
0226-450913 toets 1 => 3 = > 1

ALLESMARINE B.V.:
KVK: 62433806


formulier

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »