Over ons

Allesmarine is uw Technische Watersport Webshop

Allesmarine.nl is de online technische watersportwinkel voor al uw bootonderdelen, motoronderdelen en watersport accessoires. Wij zijn officieel dealer van gerenommeerde merken als Yamaha, Mercury en MerCruiser. Daarmee is Allesmarine het platform voor al uw nieuwe buitenboordmotor onderdelen, nieuwe binnenboordmotor onderdelen en watersport accessoires.

 

Buitenboordmotor onderdelen

Nieuwe buitenboordmotor onderdelen leveren wij voor alle merken: Yamaha, Mercury, Johnson / Evinrude, Honda, Suzuki, Parsun, Tohatsu, Force en Chrysler. Allesmarine heeft online het grootste aanbod in buitenboordmotor onderdelen. Of het nu om 2-takt buitenboordmotor onderdelen of om 4-takt buitenboordmotor onderdelen gaat, via Allesbuitenboord leveren wij alles.

Naast nieuwe en service onderdelen kunt u in onze online watersportwinkel terecht voor uw onderhoudsproducten en buitenboordmotor accessoires.

Kortom: Alles voor uw Buitenboordmotor

 

Binnenboordmotor onderdelen

Nieuw binnenboordmotor onderdelen leveren wij voor de volgende merken: MerCruiser, OMC, Volvo Penta (diesel en benzine), Yanmar, Crusader, Chris Craft, Indmar, Pleasurecraft, Caterpillar, Cummins, Detroit Diesel, Perkins, Onan, Renault Couach, Kohler, Westerbeke, Sole Diesel, Vetus, Borg-Warner, Hurth en Sherwood. Een online watersportwinkel met zo'n uitgebreid assortiment vindt u nergens anders!

Kortom: Alles voor uw Binnenboordmotor

 

Uitgebreid assortiment watersportartikelen

Via Alleswatersport vindt u bij ons een uitgebreid assortiment van alle watersport benodigdheden. Van elektriciteit en licht tot lucht- bilge-, water- en service pompen en van instrumenten en kompassen tot fun- en veiligheidsproducten.

Onze online watersportwinkel biedt voor alle buitenboordmotor- en binnenboordmotormerken een groot assortiment aan onderdelen. Als het op service producten aankomt hebben wij alles voor uw buitenboordmotor en binnenboordmotor.

Kortom: Alles voor de watersport

 

Verkoop van nieuwe en tweedehands buitenboordmotoren

Naast onderdelen en accessoires is Allesmarine gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe buitenboordmotoren en tweedehands buitenboordmotoren. De link verwijst u door naar ons Marktplaats-account waar u ons huidige aanbod in gebruikte buitenboordmotoren kunt zien. Doordat wij onze eigen onderdelen importeren kunnen wij elke buitenboordmotor altijd van service voorzien voordat deze verkocht worden. Wij verkopen dan ook altijd met twee jaar garantie op nieuwe buitenboordmotoren en één jaar/vaarseizoen op tweedehands buitenboordmotoren.

Ook na een vaarseizoen bieden wij onze klanten een goede service. Doordat u bij ons altijd terecht kunt voor uw serviceproducten tegen een eerlijke en voordelige prijs.

VAN ALLES NET IETS MEER

 

Meer weten over onze watersportwinkel?

Als u meer over ons te weten wilt komen, is het altijd handig om onze blogs door te nemen. In onze blogs geven wij meer informatie over onze werkwijze en daarnaast geven wij tips om uw producten zo gemakkelijk mogelijk te bestellen.

Bij Allesmarine staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel.

Wij zijn voor vragen, opmerkingen of advies altijd te bereiken via de contactpagina.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »