Yamaha Filters

Heeft u een Yamaha buitenboordmotor en moet één van uw filters worden vervangen? Bij Allesmarine vindt u voordelige benzinefilters, brandstoffilters en oliefilters van het merk Yamaha. Dit Japanse merk is wereldwijd bekend geworden om haar kwalitatieve producten in onder meer de watersport. Allesmarine heeft een ruim assortiment Yamaha filters voor verschillende toepassingen.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Yamaha Benzinefilters en brandstoffilters

Het is uiterst belangrijk dat u tijdig de benzinefilter of brandstoffilter van uw buitenboordmotor vervangt. Het is aan te raden om dit minstens één keer per jaar te doen. Als u dit niet doet, bestaat de kans dat uw motor ernstig beschadigd raakt.

Benzinefilters zorgen er namelijk voor dat er geen vuil of water in uw benzine komt. Als dit wel gebeurt, levert dat gegarandeerd motorproblemen op. Uw buitenboordmotor presteert niet meer optimaal doordat het filter te weinig brandstof doorlaat. In het ernstigste geval kan uw motor zelfs kapot gaan, wat dure reparaties tot gevolg heeft.

Benzinefilters bestaan uit twee delen: het voorfilter en het fijnfilter. De eerste filtert zowel water als de grovere deeltjes vuil. Het fijnfilter zit recht op de motor en pakt de allerfijnste deeltjes vuil aan.

 

Yama oliefilters

Oliefilters zijn eigenlijk net zo belangrijk voor uw buitenboordmotor als brandstoffilters. Oliefilters beschermen namelijk uw motor tegen vervuiling en beschadiging door de motorolie te reinigen die door het motorblok circuleert. Als het filter niet meer goed werkt, komt er ongefilterde olie in de motor terecht. Hierdoor zal de motor veel sneller slijten dan normaal.

Als u filters voor uw buitenboordmotor zoekt, zijn Yamaha oliefilters echte aanraders. De filters van Yamaha zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig filtermateriaal in plaats van karton. Yamaha oliefilters werken dus veel beter en gaan veel langer mee dan filters van andere merken.

 

Yamaha filters bij Allesmarine

Benzinefilters en oliefilters van Yamaha koopt u het voordeligst bij Allesmarine.nl, dé online watersportwinkel voor al uw boot- en motoronderdelen. Bij Allesmarine vindt u het grootste aanbod en de beste service.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »