Zakelijke klant

Uw Watersport Groothandel: Allesmarine.nl

Allesmarine B.V. is de leverancier in de Benelux, als het gaat om (Marine Spare Parts) onderdelen voor buitenboordmotoren en binnenboordmotoren (After market spare parts for Outboards and Inboards).

Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan watersport accessoires. Allesmarine.nl is uw watersport groothandel die net iets meer levert dan de concurrent. Wij leveren B2C maar ook B2B. Allesmarine.nl: Dé Groothandel voor buitenboordmotor onderdelen, binnenboordmotor onderdelen & Watersport accessoires.

 

Zakelijke klant worden bij onze watersport groothandel?

Om het voor onze (B2B) zakelijke klanten mogelijk te maken om leverancier/dealer te worden, en daarmee onze producten te verkopen. Leveren wij B2B uit onze eigen voorraad met zeer aantrekkelijke kortingen.

Let op een zakelijke korting is alleen mogelijk voor de vakhandel (watersport gerelateerde bedrijven) 

Voor een grote order, of meerdere producten in één keer afnemen, dan werken wij met staffelkortingen en wordt er een speciale kostprijs per 10 stuk of meer voor u gemaakt. Meer informatie hierover is te verkrijgen via de e-mail.

Zakelijke klant? neemt u even contact met ons op per e-mail en wij maken een kortingscode voor u aan zodat u gemakkelijk online kunt bestellen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »