Over ons

 

Wij zijn distributeur van Recambios Marinos in de Benelux. En daarmee het platform voor al uw nieuwe buitenboordmotor onderdelen, nieuwe binnenboordmotor onderdelen en watersport accessoires.

Nieuwe buitenboordmotor onderdelen leveren wij voor alle merken. Van Yamaha, Mercury, OMC (Johnson en Evinrude), Honda, Suzuki, Parsun tot en met Tohatsu, Force en Chrysler heeft Allesbuitenboord online het grootste aanbod in buitenboordmotor onderdelen. Of het nu om 2-takt buitenboordmotor onderdelen of om 4-takt buitenboordmotor onderdelen gaat, via Allesbuitenboord leveren wij alles.

Naast nieuwe en service onderdelen, kunt u bij ons terecht voor uw onderhoudsproducten en buitenboordmotor accessoires. Ook voor nieuwe propellers bent u bij ons aan het juiste adres. 

Kortom: “Alles voor uw buitenboordmotor”

Nieuw binnenboordmotor onderdelen leveren wij voor de volgende merken: Mercruiser, OMC, Volvo penta (diesel en benzine), Yanmar, Crusader, Chris Craft, Indmar, Pleasurecraft, Caterpillar, Cummins, Detroit Diesel, Perkins, Onan, Renault Couach, Kohler, Westerbeke, Sole Diesel, Vetus, Borg-Warner, Hurth en Sherwood. Een zeer uitgebreid assortiment zoals u ziet.

Kortom: "Alles voor uw binnenboordmotor"

Via Alleswatersport vind u bij ons een uitgebreid assortiment van alle watersport benodigdheden. Van elektriciteit en licht tot lucht, bilge, water en service pompen en van instrumenten en kompassen tot fun en veiligheids producten

Ook kunt u bij ons terecht voor nieuwe rubberboten, rib boten en nieuwe Damco trailers + trailer accessoires

 
Kortom: “Alles voor de watersport”

Hiernaast is Allesmarine gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe buitenboordmotoren en tweedehands buitenboordmotoren. klik op de link om te openen naar Marktplaats voor het huidige aanbod in gebruikte buitenboordmotoren. Doordat wij onze eigen onderdelen importeren kunnen wij elke buitenboordmotor altijd van service voorzien voordat deze verkocht worden. Wij verkopen dan ook altijd met twee jaar garantie op nieuwe buitenboordmotoren en één jaar / vaarseizoen op tweedehands buitenboordmotoren.

Ook na een vaarseizoen bieden wij onze klanten een goede service. Doordat u bij ons altijd terecht kunt voor uw service producten tegen een eerlijke voordelige prijs.

Onze webshop biedt voor alle merken een groot assortiment aan onderdelen. Als het op service producten aankomt hebben wij alles voor uw buitenboordmotor. Ook voor accessoires of onderhoudsproducten bent u na de aankoop van uw buitenboordmotor, bij ons aan het juiste adres.

VAN ALLES NET IETS MEER!!!

Meer te weten komen over wat wij doen en wie wij zijn, check onze blogs klik hier

Voor vragen, opmerkingen of advies zijn wij te bereiken via de contact pagina.

Allesmarine B.V. en maatschappelijk verantwoord ondernemen  klik hier