Allesmarine Zomeractie

Wilt u deze week nog varen? Dan zijn wij het juiste adres! Want bij Allesmarine zijn buitenboordmotoren direct leverbaar.

Profiteer van de Allesmarine Zomeractie op al onze Parsun buitenboordmotoren en onze Mercury 4 PK buitenboordmotoren:
  ✓   Snel, vaarklaar en gratis bij u thuis bezorgd
  ✓   Tijdelijke inruilkorting als u uw huidige motor inruilt
  ✓   Nu met gratis buitenboordmotor hoes
  ✓   Inclusief 3 jaar garantie
  ✓   Eerste onderhoudsbeurt gratis

Profiteer deze zomer van de actie van Allesmarine

U zult het ongetwijfeld al hebben gemerkt. Een buitenboordmotor is dit vaarseizoen lastig te verkrijgen. Veel leveranciers en watersportbedrijven kampen met leveringsproblemen. Wij hebben gelukkig ruim op tijd onze Parsun buitenboordmotoren besteld!

In onze webshop kunt u de motoren bekijken en gemakkelijk bestellen. U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom, waar onze expert Dave u alles kan vertellen over de motoren. Onze showroom in Obdam is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Snel, vaarklaar en gratis bij u thuis bezorgd

Nadat u de motor heeft besteld in onze webshop wordt er contact met u opgenomen door één van onze collega's. We maken samen een afspraak om de motor zelf bij u af te leveren. De transportkosten zijn normaal gesproken €50,- maar in de zomeractie wordt de motor gratis bij u afgeleverd.

Als officiële dealer van Mercury en Parsun waarborgen wij de kwaliteit van onze motoren. Om deze reden wordt iedere motor geïnspecteerd en getest voordat deze afgeleverd wordt. U hoeft dus alleen nog benzine erin te gooien en varen maar!

Tijdelijke inruilkorting als u uw huidige motor inruilt

Nieuw bij Allesmarine! Een inruilkorting als u uw huidige motor inruilt. Wij nemen uw oude buitenboordmotor aan in ruil voor een mooie korting op een motor uit de zomeractie. U kunt bij het bestellen van een van de geselecteerde motoren voor deze optie kiezen.

Nu met gratis buitenboordmotor hoes

In de zomeractie krijgt u een gratis buitenboordmotor hoes bij een Parsun buitenboordmotor. Handig voor als we na deze zonnige zomer het mindere weer te verduren krijgen.

Inclusief 3 jaar garantie

Wij zijn exclusieve dealer van van RecMar (Recambios Marinos) in de Benelux. RecMar is de voornaamste dealer van Parsun outboards in heel Europa. Daarom kunnen wij onze Parsun motoren inclusief 3 jaar garantie leveren indien u de motor ieder jaar voor een servicebeurt bij Allesmarine brengt.

 

Eerste onderhoudsbeurt van een Parsun motor is gratis

De eerste grote onderhoudsbeurt is voor de rekening van Allesmarine. De zomer is voorbij en u heeft optimaal kunnen genieten van uw nieuwe Parsun buitenboordmotor. Dan duurt het weer een tijdje voordat u weer kunt varen. U kunt u motor bij onze werkplaats langsbrengen en wij zorgen ervoor dat u de volgende zomer weer met veel plezier kunt varen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »