Allesmarine Zomeractie

Wilt u deze week nog varen? Dan zijn wij het juiste adres! Want bij Allesmarine zijn buitenboordmotoren direct leverbaar.

Profiteer van de Allesmarine Zomeractie op al onze Parsun buitenboordmotoren en Mercury buitenboordmotoren tot en met 20 PK:
  ✓   Flinke kortingen
  ✓   Extra inruilkorting: minimaal € 200 korting bij inruilen van uw huidige motor
  ✓   Snel en vaarklaar bij u thuis bezorgd
  ✓   Nu met gratis buitenboordmotorslot
  ✓   Nu met gratis buitenboordmotorhoes

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Profiteer deze zomer van de actie van Allesmarine

U kunt morgen nog varen met een nieuwe buitenboordmotor van Allesmarine. Alle gangbare modellen zijn voordelig geprijsd en direct leverbaar vanuit onze showroom.

In onze webshop kunt u de motoren bekijken en gemakkelijk bestellen. U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom, waar onze expert Dave u alles kan vertellen over de motoren. Onze showroom in De Goorn is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Extra korting (minimaal € 200!) als u uw huidige motor inruilt

Wij nemen uw huidige motor aan in ruil voor een mooie korting op een motor uit de Zomeractie. Voor inruilprijzen kunt u langskomen in onze showroom of foto's van de motor sturen naar [email protected] U ontvangt minimaal € 200 korting voor het inruilen van uw huidige motor. 

Snel en vaarklaar bij u thuis bezorgd

Nadat u de motor heeft besteld in onze webshop wordt er contact met u opgenomen door één van onze collega's. We maken samen een afspraak om de motor bij u af te leveren.

Als officiële dealer van Mercury en Parsun waarborgen wij de kwaliteit van onze motoren. Om deze reden wordt iedere motor geïnspecteerd en getest voordat deze afgeleverd wordt. U hoeft dus alleen nog benzine erin te gooien en varen maar!

Nu met gratis buitenboordmotorslot

In de zomeractie krijgt u een gratis buitenboordmotorslot bij een buitenboordmotor. Deze is voorzien van een SCM certificering en daarmee een buitenboordmotorslot dat door verzekeraars is toegestaan.

En met gratis buitenboordmotorhoes

Ook krijgt u in de zomeractie een gratis buitenboordmotorhoes bij aankoop van een buitenboordmotor. Handig voor als we na deze zonnige zomer het mindere weer te verduren krijgen.

Inclusief 3 jaar garantie op een Parsun motor

Wij zijn exclusief dealer van RecMar (Recambios Marinos) in de Benelux. RecMar is de voornaamste dealer van Parsun Outboards in heel Europa. Daarom kunnen wij onze Parsun motoren inclusief 3 jaar garantie leveren indien u de motor ieder jaar voor een servicebeurt bij Allesmarine brengt.

Eerste onderhoudsbeurt van een Parsun motor is gratis

De eerste grote onderhoudsbeurt is voor de rekening van Allesmarine. De zomer is voorbij en u heeft optimaal kunnen genieten van uw nieuwe Parsun buitenboordmotor. Dan duurt het weer een tijdje voordat u weer kunt varen. U kunt u motor bij onze werkplaats langsbrengen en wij zorgen ervoor dat u de volgende zomer weer met veel plezier kunt varen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »