Werkplaats

Boot & Buitenboordmotor Onderhoud Noord-Holland | Allesmarine

Naast een volledig assortiment van buiten- en binnenboordmotor onderdelen kunt u bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud van elk type motor. Dit doen uitsluitend wij met gespecialiseerd gereedschap en originele onderdelen. Voor reparatie en onderhoud aan uw buiten- of binnenboordmotor bent u bij ons aan het goede adres.

Wij hebben gespecialiseerde mensen en een grote eigen voorraad waardoor problemen aan uw motor bij ons vakkundig en snel kunnen worden opgelost. Doordat de werkplaats een eigen planning heeft kunt u direct naar de werkplaats bellen zodat u gelijk weet wanneer u terecht kunt. Tevens kunt u door deze eigen werkplaatsplanning een goede indicatie krijgen wanneer u uw boot en/of motor weer kan komen ophalen.

Texa Diagnostic Specialist

Wij zijn Texa Diagnostic Specialist wat betekent dat wij alles uit kunnen lezen. Voor alle buitenboordmotor- en binnenboordmotormerken kunnen wij software(problemen) diagnosticeren, verhelpen, oplossen en waar nodig repareren.

Service in onze werkplaats

Door de jarenlange ervaring van onze monteurs wordt u snel en vakkundig geholpen. In de werkplaats gebruiken wij uitsluitend modern gereedschap en hebben wij alle manuals van alle motoren. Ook gebruiken wij de juiste gereedschappen voor de juiste klus. Wij beschikken over alle gespecialiseerde gereedschappen zodat er geen schade ontstaat door onnauwkeurig werken.

Vragen over onderhoud of reparatie

Voor vragen over reparatie of onderhoud kunt u direct contact met de werkplaats opnemen door te bellen naar 0226-450913 of te mailen naar [email protected]. Onze collega's staan voor u klaar. De werkplaats is van maandag tot en met zaterdag bemand.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »