Verzenden & retourneren


Bezorging
Bestellingen bij Allesmarine.nl worden meestal direct verwerkt en verpakt. Vervolgens worden uw bestellingen bezorgd meestal de volgende dag al. Wanneer wij niet binnen 2-3 dagen kunnen leveren nemen we contact met u op, maar dit is alleen met uitzonderlijke of incourante producten het geval.

Wanneer de bestelling wordt aangeboden en u bent niet thuis, dan vindt u een verwijzing van de bezorger in uw brievenbus. Uw bestelling wordt nogmaals aangeboden óf de bestelling wordt bij uw buren afgeleverd. Wat ook kan is dat de bezorger het pakket aanbiedt bij het dichtsbijzijnde PostNL depot. Altijd ontvangt u een verwijzing van de bezorger wat er zal gebeuren met uw bestelling.

Verzendkosten
Voor bestellingen boven de € 75,- zijn de verzendkosten gratis. Voor alle overige bestellingen bedragen de verzendkosten binnen de Benelux € 4,95 per bestelling, ongeacht de grootte van uw bestelling, en ongeacht de wijze van verzending. Kleine onderdelen die per enveloppe verstuurd kunnen worden, worden dan ook per enveloppe verstuurd. De verzendkosten kunnen in deze gevallen als behandelingskosten worden gezien. 

In enkele gevallen is het product groter of zwaarder dan de toegestaande norm en wijken de kosten af van de standaard.

Levertijd
Op werkdagen voor 17:00 geplaatste bestellingen worden de volgende dag bezorgd.

Op zaterdagen voor 14:00 geplaatste bestellingen worden 's maandags bezorgd.

Track & Trace en verzendbevestiging
Wanneer uw product is verzonden ontvangt u automatisch een bericht van Allesmarine.nl op het door u opgegeven e-mailadres met daarin een verzendbevestiging en een Track & Trace code. Met deze TT-code kunt u gemakkelijk en snel de status van uw bestelling checken op de site van de pakketbezorger.

Retourzendingen

Allesmarine.nl hanteert een zichttermijn van 14 dagen. Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen om te besluiten of u het product wilt behouden. Op marge goederen (2e hands) zit geen retourrecht. Ook kunnen op maat gemaakte artikelen, zoals (p.m) per meter artikelen niet worden terug gestuurd. Hierbij valt te denken aan touw, anker ketting etc. Speciaal voor u bestelde onderdelen bij onze leverancier kunnen wij ook niet retour nemen. Wij nemen geen elektronica retour omdat wij aan de terug gestuurde elektronica niet kunnen beoordelen of men deze ongebruikt terug stuurt. Bij onjuist gebruik van elektronica en/of onjuist aansluiten hiervan kunnen er defecte en/of storingen in ontstaan die wij bij een retour niet kunnen vast stellen/meten. Elektronica is naar zijn aard dus niet retourneerbaar. Zakelijke klanten/bedrijven kunnen zich niet beroepen op de wet koop op afstand. Wanneer u besluit het product te retourneren, dient u dit binnen een termijn van 14 dagen kenbaar te maken (zie onderstaande stappen). Vervolgens heeft u 14 dagen na aanmelding van uw retourzending om de bestelling te retourneren (zie onderstaande stappen). U ontvangt binnen 30 dagen na aanmelding van uw retourzending het door u betaalde bedrag retour. Kosten voor (retour)zendingen worden niet vergoed.

Wanneer u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dient u de volgende stappen te volgen;

1). Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact op met onze retouren afdeling via [email protected] Vermeld daarbij:

  • Adresgegevens
  • Ordernummer (graag ook een kopie order bevestiging aan uw retour toevoegen)
  • Reden van retour (verplicht) deze feedback wordt gebruikt ter verbetering van product titels, omschrijvingen, afbeeldingen etc. Zodat een volgende potentiële klant niet om dezelfde reden verkeerd besteld.

2). Na bevestiging van onze klantenservice stuurt u uw product binnen 14 dagen naar ons retour. U dient tevens een kopie van de factuur of orderbevestiging mee te sturen.

3). Zodra wij uw goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen 5 werkdagen hiervan een bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugstorten, doch binnen uiterlijk 30 dagen na ontvangt van aanmelding retourzending.

Retour adres:
Allesmarine BV
Braken 33
1713 GC
Obdam

Let op de verzendkosten zijn bij een retour voor de klant. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »