Verzenden & Retourneren

Verzenden
Bezorging
Bestellingen bij Allesmarine.nl worden meestal direct verwerkt en verpakt. Vervolgens worden uw bestellingen bezorgd meestal de volgende dag al. Wanneer wij niet binnen 2-3 dagen kunnen leveren nemen we contact met u op, maar dit is alleen met uitzonderlijke of incourante producten het geval.

Wanneer de bestelling wordt aangeboden en u bent niet thuis, dan ontvangt u via de mail meer info over waar uw pakket is of u vindt u een verwijzing van de bezorger in uw brievenbus. Uw bestelling wordt nogmaals aangeboden óf de bestelling wordt bij uw buren afgeleverd. Wat ook kan is dat de bezorger het pakket aanbiedt bij het dichtstbijzijnde PostNL depot. Altijd ontvangt u een verwijzing van de bezorger wat er zal gebeuren met uw bestelling.

Als een product niet voorradig is, staat dit bij het product vermeld en de verwachte levertijd. We proberen dit zo nauwkeurig mogelijk te vermelden.

Door dat wij bijna het gehele assortiment van zowel Mercury, Mercruiser en Yamaha online aanbieden kan de levertijd van enkele producten langer zijn dan u normaal gesproken zou verwachten. Het is namelijk niet mogelijk om de voorraad van deze merken aan onze eigen voorraad te koppelen. Het kan dus zo zijn dat u langer moet wachten op je bestelde producten dan we zouden willen. Indien de levertijd van een product langer is dan staat aangegeven proberen wij binnen 24 uur contact met u op te nemen om dit aan te geven en de mogelijkheden qua alternatieven of deellevering te bespreken.

Bij een bestelling onder de € 150,- geldt dat het product met de langste levertijd bepaalt wanneer we uw bestelling versturen. Bij een bestelling boven de € 150,- gaan we het product die niet voorradig is, kosteloos nasturen. In beide gevallen krijgt u uiteraard een e-mail van ons met welk product niet voorradig is en wat de te verwachten levertijd is.
Verzendkosten
De verzendkosten in Nederland en België zijn gratis wanneer uw bestelling boven de €75,- is. De verzendkosten voor bestellingen onder de €75,- in Nederland en België bedraagt €6,95. Voor alle overige landen worden de verzendkosten tijdens het afrekenen weergegeven.

In enkele gevallen is het product groter of zwaarder dan de toegestane norm bijvoorbeeld een buitenboordmotor. In dit geval komen wij het product zelf bezorgen en worden er wel verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten krijgt u te zien tijdens het afrekenen.

Levertijden
Bestellingen die volledig in voorraad en die op ma t/m vr voor 17:00 uur zijn besteld die verzenden wij de zelfde dag nog (op zaterdag voor 14:00 uur).

Als uw bestelling niet volledig in voorraad is dan bestellen wij de ontbrekende producten direct voor u. Wanneer deze ontvangen zijn kunnen wij uw bestelling direct verzenden.

Deelleveringen zijn helaas niet mogelijk. De langste levertijd is ook gelijk de verwachte levertijd van uw bestelling.

Track & Trace en verzendbevestiging
Wanneer uw product is verzonden ontvangt u automatisch een bericht van Allesmarine.nl op het door u opgegeven e-mailadres met daarin een verzendbevestiging en een Track & Trace code. Met deze TT-code kunt u gemakkelijk en snel de status van uw bestelling checken op de site van de pakketbezorger.

 

Retourneren
Voorwaarden
  • Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen om te besluiten of u de bestelde onderdelen of artikelen wilt behouden.
  • Het geretourneerde artikel dient in de originele staat, ongebruikt en in de originele verpakking te worden verstuurd.
  • Op elektronica, margegoederen (tweedehands) en op maat gemaakte artikelen, zoals 'per meter' (touw, ankerketting, etc.), zit geen retourrecht.
    Wij nemen geen elektronica retour omdat wij aan de teruggestuurde elektronica niet kunnen beoordelen of men deze ongebruikt terugstuurt. Bij onjuist gebruik van elektronica en/of onjuist aansluiten hiervan kunnen er defecte en/of storingen in ontstaan die wij bij een retour niet kunnen vaststellen/meten. Elektronica is naar zijn aard dus niet retourneerbaar.
  • De in overleg speciaal voor u bestelde onderdelen bij een bepaalde leverancier kunnen niet retour worden gestuurd.
  • Bewaar het afgiftebonnetje met daarop de track & trace code van uw retourzending goed tot wij uw retour ontvangen hebben. Mocht het pakket kwijtraken dan is dit uw bewijs!
  • Kosten voor retourzendingen worden niet vergoed.
  • Zakelijke klanten/bedrijven kunnen zich niet beroepen op de wet koop op afstand. Zakelijke klanten hebben dus geen recht op retour.
  • Geretourneerde artikelen/bestellingen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kunnen niet worden behandeld. Stuurt u deze toch op dan kunnen wij deze tegen betaling van verzendkosten weer terug sturen.
Retourprocedure

1.    Lees bovenstaande voorwaarden goed door om na te gaan of u in aanmerking komt voor een retour.
2.    Indien uw retour voldoet aan bovenstaande voorwaarden dan kan u onderstaand formulier downloaden en toevoegen aan uw pakket.

3.    Na het toevoegen van het retourformulier kan u uw pakker verzenden naar onderstaand adres. Verzendkosten vallen voor uw eigen rekening.

       Allesmarine
       t.a.v. Afdeling retouren
       Wieder 35
       1648 GA De Goorn

4.    Zodra wij uw retour in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging hiervan. Wij gaan uw retour controleren en verwerken en brengen u op de hoogte van wat er gaat gebeuren.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »