Betaalmethoden

Bij Allesmarine.nl kunt u gemakkelijk, veilig en vertrouwd online betalen met iDEAL, creditcard, PayPal en Bancontact. Tevens is het voor zowel particuliere als zakelijke klanten mogelijk om achteraf te betalen middels AfterPay. In het overzicht hieronder ziet u hoe gemakkelijk betalen is bij Allesmarine.nl.

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Als u bent aangesloten bij een van de volgende banken kunt u betalen met iDEAL:
ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Selecteer de optie iDEAL bij betaalmethoden en u wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving van uw bank waar u de betaling kunt voltooien. Als de betaling is geslaagd is deze direct zichtbaar in uw rekeningoverzicht bij uw bank. Nadat de betaalprocedure met succes is afgerond keert u terug naar onze webshop.

 

Creditcard (MasterCard & Visa)

Indien u kiest voor een betaling middels creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, vervaldatum van de creditcard en CVC-code (achterzijde van de creditcard) in te vullen. Let er goed op dat al deze gegevens kloppen.

Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd worden uw gegevens geautoriseerd. U weet direct wanneer deze wel of niet worden goedgekeurd.

 

PayPal

PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet. Gebruikers kunnen hun creditcardgegevens of bankrekening aan hun PayPal-account koppelen of saldo op hun account zetten.

Bij deze betaalmethode hoeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord van uw PayPal-account in te vullen om de betaling af te ronden.

 

Bancontact

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode in België. U kunt met Bancontact betalen als u een door Bancontact uitgegeven betaalkaart heeft die gekoppeld is aan uw bankrekening. De volgende banken zijn aangesloten bij Bancontact: ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank

 

AfterPay

AfterPay maakt het mogelijk om uw bestelling op een later moment te betalen. Deze optie is bij Allesmarine voor zowel zakelijke als particuliere klanten mogelijk. Om gebruik te kunnen maken van deze dienst mag de orderwaarde niet lager zijn als €5,00 en niet hoger zijn dan €2.500,00. De bestelling moet echter wel binnen 14 dagen worden betaald.

De extra kosten van AfterPay zijn per order een vaste prijs van €0,95 en een variabele prijs (risicopremie) van 3,2% van de hoofdsom. Deze extra kosten worden automatisch voor u berekend en deze ziet u achter het AfterPay-logo staan bij betaalmethoden. U weet dus altijd wat de extra kosten zijn voordat u voor AfterPay kiest.

 

Zakelijke klanten

Bedrijven kunnen op factuur betalen
Bedrijven kunnen via Allesmarine.nl gemakkelijk hun producten bestellen en de betaling achteraf per factuur voldoen. De betaling moet binnen 14 dagen worden voldaan. Zakelijke klanten kunnen met hun Allesmarine-account inloggen en een bestelling plaatsen. Voor betalen op factuur moet er worden gekozen voor de optie AfterPay.

Zakelijke klanten
Voor watersport gerelateerde bedrijven of bedrijven die van plan zijn vaker te bestellen bieden wij een korting aan. Op deze pagina kunt u de voorwaarden vinden en u aanmelden als zakelijke klant.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »