Yamaha Water scheidende benzine filters

Een waterscheidende benzinefilter voor uw Yamaha buitenboordmotor. Allesmarine.nl levert alles wat u nodig heeft. Een waterscheidende benzine filter haalt condens, wat ontstaat in uw tank na langdurig stil staan of door de warmte uit uw benzine, alvorens deze in uw buitenboordmotor terecht komt. Zodoende heeft u minder kans op storingen. Noodzakelijk voor elke boot met een ingebouwde benzine tank. Maar als u zuinig bent op uw buitenboordmotor en niet stil wilt komen te liggen is het ook raadzaam om deze te monteren tussen uw externe tank en buitenboordmotor in. Sommige zwaardere Yamaha buitenboordmotoren hebben deze waterscheidende benzine filters ingebouwd op de motor zelf zitten.

Is uw filter niet meer leverbaar? Of heeft uw filter een ander onderdeel nummer? Wij hebben aan de hand van een instructievideo en geschreven handleiding uitgelegd hoe u vergelijkbare, identieke filters kunt opzoeken.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »