Yamaha Propeller

Alle Yamaha propellers, Yamaha buitenboordmotor propellers kunt u bestellen bij Allesmarine.nl. Kies hieronder de juiste propeller en kies dan het aantal pitch. Een paar vuistregels bij het kiezen van een nieuwe propeller zijn: Hoe meer pitch, hoe sneller de propeller. Bij minder pitch wordt de propeller krachtiger. Pitch omhoog betekent toeren omlaag. Pitch omlaag betekent toeren omhoog. Zoekt u een standaard propeller? Neem dan de gemiddelde pitch. Dus als je kunt kiezen uit 9,10 of 11 pitch, neem dan 10 pitch. Wilt u dezelfde propeller als u eerder had, zoek dan het aantal pitch of originele nummer op uw oude propeller op. Hier kunt u meer te weten komen over de werking van de propeller en de keuze van de juiste propeller.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Levert Allesmarine.nl elk type Yamaha propeller?

Het antwoord is ja! Wij leveren voor elk type Yamaha buitenboordmotor propellers. Wilt u meer uitleg over uw Yamaha propeller over de werking van uw Yamaha buitenboordmotor propeller en of u de juiste Yamaha propeller besteld? Allesmarine helpt u verder.

 

Propeller wordt ook wel een schroef genoemd!

In de volksmond worden beiden termen gebruikt. Deze pagina heeft een ruim aanbod Yamaha propellers en Yamaha schroeven. Kortom, waar u ook op zoekt en wat u ook zoekt Allesmarine.nl levert alle Yamaha propellers.

 

De stand, ook wel pitch genoemd, van u Yamaha propeller of Yamaha schroef

De stand van het blad van uw Yamaha propeller maakt uit en geeft verschil. Al is het natuurlijk wel zo dat de stand van het blad van uw Yamaha propeller er niet heel veel toe doet bij een 2,5 PK buitenboordmotor. Als u een pitch om hoog of omlaag gaat merk je bijna geen verschil. Doe je dit zelfde trucje met een Yamaha propeller op een buitenboordmotor van 200 PK dan merk je dit wel degelijk. Hoe meer PK’s uw Yamaha buitenboordmotor heeft, hoe meer invloed de stand van het blad van uw Yamaha propeller er toe doet. Meer informatie over de pitch van een propeller.

 

Er zijn toch ook Yamaha’s met werkpropellers / werkschroeven?

Dit klopt! De High Thrust modellen van Yamaha zijn uitgevoerd met een High Thrust propeller. In de volksmond worden deze werkschroeven worden genoemd.

 

Bestelt u de juiste Yamaha propeller?

Bent of was (u bent namelijk van plan een nieuwe Yamaha propeller te kopen) u tevreden over de vaareigenschappen van uw oude Yamaha propeller? Kijk dan even op de oude prop of u het oude onderdeel nummer kunt vinden als dat nog leesbaar is. Dit helpt u en ons altijd verder bij uw zoektocht naar de juiste nieuwe Yamaha propeller. Geen nummer te vinden op uw oude prop? Of misschien bent u wel de hele schroef verloren tijdens het varen? Of wilt u gewoon meer informatie? Stuur ons dan een e-mail en we helpen u graag verder met uw zoektocht naar dezelfde of een andere geschikte Yamaha schroef.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »