Yamaha Onderhoudskits

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Groot aanbod aan Yamaha onderhoud kits bij Allesmarine

Allesmarine heeft een groot aanbod aan Yamaha onderhoud ktis. In de Yamaha onderhoudskits vind u de meest voorkomende onderdelen die vervangen worden bij onderhoud. Allesmarine biedt onderhoud kits aan voor Yamaha buitenboordmotoren van 2 tot en met 25 pk. Op de afbeelding en in de titel kunt u uw Yamaha model vinden. Nadat u hier op heeft geklikt, treft u een overzicht met de onderdelen die bij het onderhoudskit behoren. Veel voorkomende onderdelen in onze Yamaha onderhoud kits zijn: anodes aluminium/zink, bougies, pakkingen, impellers, olie- en benzinefilters en thermostaten.

Allesmarine biedt onderhoud kits aan voor de volgende Yamaha modellen:

  • Yamaha F2 & F2,5 PK 4-takt
  • Yamaha 4/5 PK 2-takt
  • Yamaha F4/F5/F6 PK 4-takt 1 cilinder
  • Yamaha 6/8 PK 2-takt (type C/D)
  • Yamaha F9.9 PK 4-takt 2 cilinder 1990 t/m 2005
  • Yamaha F6/F8 PK 4-takt 2 cilinder 2000 & F9.9 4-takt 2 cilinder 2007+ (nieuwe modellen)
  • Yamaha F9.9/F15 PK 4-takt 2 cilinder & FT8 PK 4-takt 2 cilinder (High Trust)
  • Yamaha F20 / F25 PK 4-takt 2 cilinder 1998 t/m 2008
  • Yamaha F25 PK 4-takt 2 cilinder (nieuwe modellen)

 

Belangrijk om elk jaar uw anode te vervangen

Anodes vindt u in alle onderhoud kits van Yamaha. Een anode verliest zijn functie als u te lang wacht met deze te vervangen. Daarom is het belangrijk dat de anode elk jaar wordt vervangen. In het assortiment van Allesmarine zijn anodes te vinden van drie verschillende materialen. Hoe weet u nou welke anode de juiste is? In principe wordt daar de volgende vuistregel voor gebruikt: als u op zout water vaart, heeft u een anode van zink nodig; als u op zoet water vaart, heeft u een aluminium anode nodig; als uw boot niet langer dan vier maanden in het water ligt, heeft u een magnesium anode nodig.

 

De klantenservice van Allesmarine staat altijd voor u klaar

Als u er niet uitkomt welke Yamaha onderhoudskit u nodig heeft, kunt u altijd rekenen op het klantenserviceteam van Allesmarine. Wij zijn altijd bereid om u telefonisch, via e-mail of via de chat te helpen met het vinden van de juiste onderdelen. Op deze pagina om de contactgegevens van Allesmarine te vinden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »