Yamaha Afstandsbediening kabels, accessoires en aanbouwkit

Wilt u uw Yamaha buitenboordmotor op afstand bestuurbaar maken? Wel zo makkelijk natuurlijk. Op Allesmarine vindt u alles wat u nodig heeft om dit zelf te doen. Tussen ons brede assortiment vindt u Yamaha afstandsbedieningen, Yamaha schakelkabels en alle benodigde accessoires. Bestel snel bij Allesmarine.nl en profiteer van onze voordelige service.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Breed assortiment buitenboordmotor afstandsbedieningen

Om uw boot bestuurbaar te maken zijn er diverse onderdelen nodig. Allesmarine levert een ruim aanbod aan mogelijkheden om uw buitenboordmotor op afstand bestuurbaar te maken met een afstandsbediening van Yamaha. Zo leveren wij een clip voor de montage van uw Yamaha afstandsbediening. Deze kunt u gebruiken bij het aansluiten van uw kabel. Wij verkopen daarnaast Yamaha aanbouwkits en kabelkits voor verschillende soorten kabels. Ook hebben wij afstandsbedieningskabels voor Mercury, OMC/Johnson/Evinrude, Yamaha, Honda en Suzuki. Daarnaast verkopen wij een circlip, shim bevestiging, clamp bevestiging, kabel kogel bevestiging, kabel kit adapters, motor kant stekkers en draadbomen.

 

Lengte schakelkabel

Wilt u de lengte weten die u moet aannemen voor uw schakelkabel? Meet dan de afstand tussen de schakelkast en de achterzijde van de boot. Meet ook de afstand tussen de achterzijde van de boot en de buitenboordmotor. Tel deze gegevens, samen met vijftig centimeter extra voor de frictie van de buitenboordmotor, bij elkaar op. Nu weet u hoe lang uw schakelkabel moet zijn!

 

Yamaha afstandsbediening kabels, accessoires en aanbouwkits bij Allesmarine

Yamaha afstandsbedieningskabels, accessoires en aanbouwkits koopt u het voordeligst bij Allesmarine.nl, dé online watersportwinkel voor al uw boot- en motoronderdelen. Bij Allesmarine.nl vindt u het grootste aanbod en de beste service.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »