Tohatsu Waterscheidende benzine filters

Een waterscheidend benzinefilter voor uw Tohatsu buitenboordmotor is te bestellen bij Allesmarine.nl. De naam van het waterscheidende benzine filter zegt het eigenlijk al, Hij filtert het water uit de benzine. Dit water komt in uw benzine doordat het warm kan worden in uw tank of doordat uw tank langdurig stilstaat. Het water/condens kan nare storingen in uw Tohatsu buitenboordmotor veroorzaken. Dit wilt u natuurlijk niet. Bestel daarom een waterscheidende benzine filter bij Allesmarine.nl. Bij de zwaardere motoren is een waterscheidende benzine filter standaard gemonteerd, is dit niet het geval is deze makkelijk er tussen te plaatsen.

Is uw Bougie of filter niet meer leverbaar? Of heeft uw Bougie of filter een ander onderdeelnummer? Zoeken naar bougies of filters die een ander nummer hebben, maar toch uitwisselbaar zijn: filmpje+uitleg klik dan hier.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »