Tohatsu Buitenboordmotor Onderdelen

Buitenboordmotor onderdelen voor uw Tohatsu buitenboordmotor vindt u bij Allesmarine.nl. Staartstuk, koeling, blok, elektronica, filters en/of connectors voor uw Tohatsu buitenboordmotor vindt u allemaal op deze pagina. Staat het Tohatsu buitenboordmotor onderdeel wat u zoekt er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail. Wij doen ons best om u vraag zo snel mogelijk te beantwoorden en reageren meestal binnen een uur.

Tohatsu buitenboordmotor onderdelen bestellen met garantie?

Dit kan bij ons. Op al onze Tohatsu buitenboordmotor onderdelen, maar ook op alle andere onderdelen van andere merken zit standaard 1 jaar garantie. Wij zijn het adres voor uw Tohatsu buitenboordmotor onderdelen tegen groothandelsprijzen. Doordat wij distributeur zijn en rechtstreekse lijnen hebben met de fabrikant worden garantiegevallen altijd netjes opgelost.

 

Betekent dit dat er veel Tohatsu buitenboordmotor onderdelen terug komen voor garantie?

Nee, natuurlijk niet! Maar mocht het eens voorkomen dat uw Tohatsu onderdeel verkeerd geproduceerd, gefabriceerd of verkeerd verpakt en/of geleverd is, sturen wij binnen 1 werkdag een nieuwe of het juiste Tohatsu buitenboordmotor onderdeel naar u toe. Op deze manier kunt u direct of in ieder geval zo snel mogelijk weer het water op. Allesmarine.nl heeft een voorraad van ruim 25.000 producten en onze fabrikant produceert nog veel meer onderdelen. Dan kan er wel eens iets fout gaan natuurlijk, maar wij lossen het per direct op.

 

Welke onderdelen vallen buiten de garantie?

Tohatsu elektronica onderdelen valt altijd buiten de garantie. Deze Tohatsu buitenboordmotor onderdelen maar ook de elektronica van andere merken kunnen wij helaas niet terug laten sturen voor garantie. De reden hiervoor is eenvoudigweg dat een kapotte stator (ook wel ontstekingsspoel genoemd) een nieuw CDI of powerpack kan opblazen.

 

Een voorbeeld waarom elektronica niet voor garantie terug kan

U als klant denkt misschien dat uw Tohatsu CDI/computer van de buitenboordmotor stuk is en bestelt deze nieuw bij ons. Binnen 1 dag leveren wij uw Tohatsu buitenboordmotor onderdelen en u monteert de nieuwe CDI. Vervolgens heeft u nog steeds geen vonk, omdat de oorzaak in dit geval niet in de defecte CDI maar in een defecte spoel zit. Hier baalt u als klant natuurlijk gigantisch van. Dit Tohatsu buitenboordmotor onderdeel was weliswaar het meest voordelig van het hele internet, maar nog steeds een prijzig onderdeel. De vervolgstap is terugsturen en u beroepen op de wet koop op afstand of garantie. Helaas kunnen wij hier dus niet aan beginnen! Wij kunnen namelijk niet uitsluiten of we de elektronica in goede conditie terugkrijgen. Een kapotte stator of spoel kan onze nieuwe CDI wel hebben opgeblazen. Kortom, wij kunnen het niet meer als nieuw verkopen. Andere defecte ontstekingsonderdelen kunnen ook schade/storingen aanrichten aan ons geleverde nieuwe Tohatsu buitenboordmotor elektronicaonderdelen. Hiernaast neemt onze fabrikant om precies dezelfde reden elektronica niet retour.

Tip: meet uw elektronica door alvorens u nieuw gaat bestellen om zeker te weten welke Tohatsu buitenboordmotor onderdelen er stuk zijn.

 

Tohatsu buitenboordmotor onderdelen passen op meerdere merken?

Dit klopt helemaal! Het is zelfs zo dat veel Mercury en Yamaha onderdelen en zelfs complete buitenboordmotoren bij Tohatsu vandaan komen. Als u uw Tohatsu buitenboordmotor onderdelen dus niet kunt vinden, is de kans groot dat andere Yamaha, Mercury, Selva of Parsun onderdelen passen. Informeer ons vrijblijvend per e-mail. Wij helpen u graag verder met de zoektocht naar de juiste en betaalbare Tohatsu buitenboordmotor onderdelen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »