Suzuki Onderhoud kits

Heeft u een Suzuki buitenboordmotor en is deze toe aan onderhoud? Zodra het vaarseizoen voorbij is, is het belangrijk om uw buitenboordmotor te onderhouden met een onderhoudskit van Suzuki. Bescherm uw buitenboordmotor van Suzuki met een van de producten van Suzuki op Allesmarine. Allesmarine verkoopt alles wat u nodig heeft voor geslaagd onderhoud van uw buitenboordmotor tegen een scherpe prijs. Zo voorkomt u dat u veel geld uit moet geven aan een dure onderhoudsbeurt zodra het vaarseizoen weer begint. En met een Suzuki onderhoud kit hoeft u zelf de onderdelen niet meer bij elkaar te zoeken!

Breed assortiment Suzuki buitenboordmotor producten

Bij Allesmarine hebben we een breed assortiment aan onderhoudskits van Suzuki. Klik op een onderhoudskit en bekijk welke onderdelen er allemaal inzitten. Dit zijn de meest voorkomende onderdelen die worden vervangen bij het onderhoud van een buitenboordmotor van Suzuki. Koop nu extra voordelig Suzuki bougies, anodes, oliefilters, impellers, filters, motorolie en staartstuk olie. Allesmarine biedt een onderhoud kit aan voor de modellen DF4, DF5, DF6, DF8A, DF9.9A, DF15A, DF20A, DF25, DF40, DF40A, DF50A, DF50, DF50A, DF60, DF70, DF70A, DF80A, DF90A, DF90, DF100, DF100A, DF115, DF115A, DF140A, DF140, DF150, DF175, DF200, DF225, DF250 en DF300.

 

Anode vervangen

In al onze onderhoudskits zitten anodes. Het is belangrijk om uw anode elk jaar te vervangen. Als u hier te lang mee wacht, verliest hij namelijk zijn functie. Bij Allesmarine komen de anodes in verschillende materialen, zoals zink, aluminium en magnesium. Vaart u op zout water? Gebruik dan een zinken anode. Als u op zoet water vaart gebruikt u een aluminium anode. Als uw boot korter dan vier maanden in het water ligt, gebruikt u een magnesium anode.

 

Bougies vervangen

Ook bougies maken deel uit van de Suzuki onderhoudskits. Controleer of de bougies nog naar behoren werken. Als er geen vonk is, dient u uw bougie te vervangen. Als er daarna nog steeds geen vonk is, kan het ook zijn dat uw bougiekabel af is waardoor uw buitenboordmotor niet meer goed start of niet lekker loopt. Wat u dan kan doen is uw bougiekabel vervangen. Bestel uw bougie of bougiekabel op Allesmarine.

 

Suzuki buitenboordmotor onderhoud kit bij Allesmarine

Een Suzuki onderhoudskit koopt u het voordeligst bij Allesmarine.nl, dé online watersportwinkel voor al uw boot- en motoronderdelen. Bij Allesmarine.nl vindt u het grootste aanbod en de beste service op het gebied van Suzuki buitenboordmotor onderhoud.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »