Nieuwe Parsun Buitenboordmotoren 4-takt

 

Goedkoopste nieuwe Parsun buitenboordmotor op de Nederlands markt bij Allesmarine.nl?

Dat is 100% waar! Indien dit niet het geval is, neem direct contact met ons op (klik hier) en wij passen onze prijzen aan. Wij hebben korte import lijnen met Parsun Chinese Outboards S.L. Allesmarine.nl is namelijk exclusief Recambios Marinos dealer in de Benelux. En RecMar is de Parsun buitenboordmotor dealer van heel Europa. Dus als iemand een scherp geprijsde Parsun buitenboordmotor kan aanbieden zijn wij het wel.

Kwaliteit Parsun buitenboordmotor

Het eerste wat wij altijd horen is: ''een Parsun buitenboordmotor is toch een imitatie motor?''. Dit klopt! Het is een imitatie buitenboordmotor en ja van Chinese makelaardij. Maar wordt alles tegenwoordig niet gemaakt in China?

Hoe is het dan met de kwaliteit van de Parsun buitenboordmotor? Nou, wij van Allesmarine.nl vinden de prijs-kwaliteitverhouding veel beter dan die van een originele buitenboordmotor. Bij een originele buitenboordmotor betaal je op de eerste plaats natuurlijk voor kwaliteit. Wij zullen de laatste zijn die dat ontkennen. Maar op de tweede plaats ook voor het merk, oftewel de naam.

De prijs-kwaliteitverhouding bij een Parsun buitenboordmotor is beter

Bij onze nieuwe 4-takt buitenboordmotoren van Parsun is de verhouding tussen prijs en kwaliteit beter. Je krijgt meer buitenboordmotor voor minder geld. De kwaliteit is misschien iets minder en dat gaan wij ook niet ontkennen. Hoewel Parsun ondertussen ook al meer dan 20 jaar bestaat (opgericht in 2001) en steeds beter wordt. De aanschafprijs ligt echter vele malen lager dan die van originele merken. Dit verschil loopt op tot wel 50% minder duur in aanschaf.

Als je dan ook nog bedenkt dat de Parsun buitenboordmotor compatibel is met andere buitenboordmotoren. 99% van de onderdelen zijn nagemaakt, dus mocht er eens iets stuk gaan (wat kan gebeuren, het blijft techniek) is het uitwisselbaar met originele buitenboordmotor onderdelen. Als je dit bij elkaar optelt, dan is de keus snel gemaakt!

Kinderziektes Parsun buitenboordmotor?

Heeft u ergens gehoord of gelezen dat Parsun een hoop kinderziektes heeft gehad? Ook de eerste Yamaha 4-takt buitenboordmotoren hebben veel kinderziektes gekend. Denk bijvoorbeeld aan de eerste witte en blauwe 4-takt buitenboordmotoren. De CDI/powerpack, automatisch choke op warmte/druk of elektrisch en bijvoorbeeld de oliepompjes gingen (of gaan nog steeds) stuk. De kenner/specialist, eigenaren van deze oude 4-takt motoren en zelfs Yamaha zelf weten waar we het nu over hebben.

Kortom, elk product (en dus ook die van Parsun) kent zijn opstartfase en de daarbij horende problemen. Het gaat erom hoe er dan om wordt gegaan met die problemen en hoe er verder ontwikkelt wordt. Natuurlijk heeft ook de Parsun buitenboordmotor wat opstartproblemen gehad. Als je het opzoekt op Google staan er dan ook meerdere slechte ervaringen gepubliceerd. Deze zullen over het algemeen in de opstartperiode van de Parsun buitenboordmotor zijn geplaatst. Bedenk je dan dat men alleen de moeite neemt om iet negatiefs te melden als ze ontevreden zijn. Wanneer ze tevreden zijn en als het product goed is, nemen ze vaak niet de moeite om online iets achter te laten. Zodoende vind je altijd wel iets negatiefs op internet als je zoekt op Parsun buitenboordmotor.

Maar het merk Parsun en de Parsun buitenboordmotor bestaat nu al meer dan 20 jaar Het verleden van Parsun gaat zelfs terug tot 1968. De kinderziektes, voor zover die er waren, zijn er nu echt wel uit. Bovendien is het één van de weinige Chinese imitatie outboard die het zo lang volhoudt en nog steeds bestaat. Daarnaast blijven ze de 4-takt Parsun buitenboordmotoren dus steeds verder ontwikkelen en wij zijn van mening dat ze gelijkwaardig gaan worden aan de grote namen!

Wat u van Allesmarine.nl en de Parsun 4-takt buitenboordmotor kunt verwachten

  • 2 jaar garantie op onze Parsun buitenboordmotor.
  • De eerste grote beurt is voor rekening van Allesmarine.nl (na het eerste seizoen tussen oktober & februari).
  • Altijd een Parsun buitenboordmotor tegen de beste prijs.
  • Korte lijnen met Parsun Chinese Outboards S.L.
  • Altijd onderdelen tegen de beste prijs om uw Parsun voordelig van onderhoud te voorzien.

Wij staan 100% achter deze motoren. Wilt u meer informatie over een Parsun buitenboordmotor? Bel dan even direct met Dave Obdam, onze specialist en persoon die verantwoordelijk is voor de inkoop en verkoop van deze nieuwe 4-takt Parsun. Hij is bereikbaar via +31 (0)6 11 91 89 90. U krijgt dan direct contact met de juiste persoon die u alles kan vertellen over de Parsun buitenboordmotor.

Of kom vrijblijvend langs in onze showroom. Onze koffie staat klaar en er kan altijd worden proef gedraaid in onze testbak met een Parsun buitenboordmotor naar keuze. Twijfelt u na dit alles gelezen te hebben nog steeds? Bel direct en Dave neemt de tijd al uw vragen te beantwoorden. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »