Nieuwe Parsun Buitenboordmotoren 4-takt

 

Goedkoopste Nieuwe Parsun buitenboordmotor op de Nederlands markt bij Allesmarine.nl?

100% waar! Indien dit niet het geval neem direct contact met ons op klik hier wij passen onze prijzen aan. Wij hebben korte import lijnen met Parsun Chinese Outboards.S.L.  Allesmarine.nl is namelijk exclusief RECambios MARinos dealer in de Benelux. En RecMar is de Parsun outboard / Parsun buitenboordmotor dealer van heel Europa. Dus als iemand een scherp geprijsde Parsun buitenboordmotor kan aanbieden zijn wij van Allesmarine.nl het wel.

 

 

Kwaliteit Parsun buitenboordmotor?

Een Parsun buitenboordmotor is toch een imitatie outboard? Is het eerste wat wij altijd horen. Dit klopt! Het is een imitatie buitenboordmotor en ja van Chinese makelaardij. Maar wordt alles tegenwoordig niet gemaakt in China? Hoe is het dan met de kwaliteit van de Parsun buitenboordmotor? Nou wij van Allesmarine.nl vinden de prijs / kwaliteit verhouding veel beter dan die van een originele buitenboordmotor. Bij een originele buitenboordmotor betaal je op de eerste plaats natuurlijk voor kwaliteit, wij zullen de laatste zijn die dat ontkennen. Maar op de tweede plaats ook voor het ‘brand’ de naam.

 

Parsun buitenboordmotor prijs/kwaliteit verhouding is beter!

Bij onze nieuw 4-takt buitenboordmotoren van Parsun. Ligt de verhouding prijs / kwaliteit beter. Je krijgt meer buitenboordmotor voor minder geld. De kwaliteit is iets minder, dat gaan wij ook niet ontkennen, en hoewel Parsun nu ook al 16 jaar bestaat (opgericht in 2001) en steeds beter wordt, ligt de aanschaf prijs is ook vele malen lager dan origineel. Dit verschil loopt op tot wel 50% goedkoper of ‘minder duur’. En als je dan bedenkt dat de Parsun buitenboordmotor compatibel is met andere buitenboordmotoren. Dus 99% van de onderdelen zijn nagemaakt / imitatie. Met andere woorden mocht er eens iets stuk gaan, wat kan gebeuren, het blijft techniek, is het uit wisselbaar met een  origineel buitenboordmotor onderdeel. Dan is de keus snel gemaakt!

 

Kinderziektes Parsun buitenboordmotor?

Parsun een hoop kinderziektes? Ook de eerste Yamaha’s 4-takt buitenboordmotoren hebben veel kinderziektes gekend, denk hierbij aan de eerste witte en blauwe 4-takt buitenboordmotoren. De cdi/powerpack, automatisch shoke op warmte/druk of elektrisch en bijvoorbeeld de olie pompje die gingen altijd of gaan nog steeds stuk. De kenner/specialist en zelfs Yamaha zelf of eigenaar van deze oude Yamaha 4-takt motoren weten waar we het nu over hebben. Kortom elke start en dus ook die van Parsun gaat kent zijn opstarfase en daar bijhorende problemen. Het gaat erom hoe er dan er dan om wordt om gegaan met die problemen, en hoe er door ontwikkelt wordt. Natuurlijk heeft ook de Parsun buitenboordmotor wat opstart problemen gehad. En als je het opzoekt in Google staan er meerdere slechte ervaringen gepubliceerd. Deze zullen over het algemeen in de opstart periode van de Parsun buitenboordmotor zijn geplaatst.  Bedenk je dan dat men alleen de moeite neemt om iet negatiefs te melden als ze ontevreden zijn. Wanneer ze tevreden zijn en als het product goed is nemen ze niet de moeite om online iets achter te laten. Zodoende vind je altijd wel iets negatiefs op internet / Google als je zoekt op Parsun buitenboordmotor (helaas). Maar het merk Parsun en de Parsun buitenboordmotor bestaat nu al ruim 16 jaar Het verleden van Parsun gaat zelfs terug tot 1968.  De kinderziektes, voor zover die er waren, zijn er nu echt wel uit, en het is één van de weinige Chinese ‘imitatie’ outboard die het zo lang volhoudt en nog steeds bestaat. Daarnaast blijven de 4-stroke Parsun outboards dus door ontwikkelen en zijn wij van mening dat ze gelijkwaardig gaan woorden aan de grote namen!
 

Wat kunt u van Allesmarine.nl en de 4-takt Parsun buitenboordmotor verwachten:
  1. 2 jaar garantie op onze Parsun buitenboordmotor
  2. De eerste grote beurt is voor rekening van Allesmarine.nl
  3. Altijd de beste Parsun buitenboordmotor prijs
  4. Korte lijnen met Parsun Chinese Outboards S.L.
  5. Altijd onderdelen tegen de beste prijs om uw Parsun voordelig van onderhoud te voorzien.

Wij van Allesmarine.nl staan 100% achter deze motoren. Wilt u meer informatie over een Parsun buitenboordmotor bel dan even direct met onze specialist en persoon die verantwoordelijk is voor de in en verkoop van deze nieuwe 4-takt Parsun’s: Dave Obdam op het nummer: +31(0)611918990. U krijgt dan direct contact met de juiste persoon die u alles kan vertellen over de Parsun buitenboordmotor. Of kom vrijblijvend langs in onze showroom. Onze koffie staat klaar, en er kan altijd worden proef gedraaid in onze testbak met een Parsun buitenboordmotor naar keuze. Als u na dit alles gelezen te hebben nog steeds twijfelt? Bel direct en Dave neemt de tijd al uw vragen te beantwoorden. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »