Nieuwe Parsun Buitenboordmotoren 4-takt

Allesmarine focust zich op Mercury buitenboordmotoren

Allesmarine is in 2022 bekroond met de award voor Mercury Best Dealer. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

Onze goede samenwerking met Mercury heeft ons doen besluiten om vanaf nu uitsluitend nieuwe Mercury buitenboordmotoren aan te bieden. Mercury is al jaren een gevestigde naam in de watersport en staat bekend om de uitstekende kwaliteit van hun motoren. De buitenboordmotoren zijn ontworpen op basis van jarenlange innovatie en zijn aangedreven door toekomstgerichte technologie.

Wij verkopen alle buitenboordmotoren van Mercury. Voor zowel kleinere, lichte als zware, krachtige buitenboordmotoren bent bij u ons op de goede plek.
>> Bekijk hier al onze motoren

Alle motoren kunt u via onze webshop gemakkelijk bestellen. U kunt ook onze showroom bezoeken, waar onze expert alles kan vertellen over de motoren. Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Onderhoud en reparatie aan Parsun buitenboordmotoren

De verkoop is weliswaar vanaf heden geconcentreerd op nieuwe Mercury buitenboordmotoren. Maar dat wil niet zeggen dat we u niet kunnen helpen als u op dit moment een Parsun buitenboordmotor heeft. Onze vakkundige monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle merken buitenboordmotoren.

Aan de garantie en service van al reeds bij Allesmarine gekochte Parsun buitenboordmotoren verandert niets. Wij staan voor deze motoren uiteraard voor u klaar.

De specialist in Parsun onderdelen

Voor onderdelen van uw Parsun buitenboordmotor merken kunt u bij ons terecht. Wij hebben het grootste assortiment aan onderdelen van alle gerenommeerde merken. Mocht u er niet precies uitkomen welke onderdelen u nodig heeft, neem dan eens een kijkje in onze Parsun Parts Finder. Hier staan de tekeningen van alle Parsun modellen.

Of neem contact op met onze uitstekende klantenservice. Wij zullen altijd ons best doen om u aan de juiste onderdelen te helpen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »