Parsun Buitenboordmotor Onderdelen in Exploded View Tekeningen

Parsun onderdelen zijn van goede prijs/kwaliteit

Parsun is een Chinese fabrikant van buitenboordmotoren en onderdelen. Het bedrijf is in 2001 opgericht en is inmiddels internationaal al bekend. De eerste technologieën van Parsun dateren zelfs al van 1968. In de beginjaren kreeg Parsun nog kritiek, maar momenteel produceren ze buitenboordmotoren die een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding hebben. Elk Parsun model heeft eerst 500 uur aan intensieve uithoudingstesten gedaan, voordat ze geproduceerd zijn. Daarna wordt elke buitenboordmotor minstens 1 uur getest voordat ze hij van de productielijn afgaat. Inmiddels levert Parsun ook buitenboordmotoren en Parsun onderdelen aan diverse overheidsprojecten, ontwikkelingsprojecten en militaire instanties. Hiermee bekrachtigen ze hun status als volwaardig buitenboordmotor fabrikant en kunnen ze worden gezien als gelijkwaardig aan de bekendere merken.

 

Parsun onderdelen zijn uitwisselbaar met andere outboard onderdelen

De outboards van Parsun komen overeen met andere outboards. Dat betekent dat Parsun onderdelen uitwisselbaar zijn met originele outboard onderdelen als ze aan vervanging toe zijn. Parsun onderdelen zijn daarom ook te gebruiken voor andere outboards. Allesmarine.nl kan alle Parsun onderdelen leveren. Deze zijn te vinden op deze pagina. Zoals hierboven te vinden zijn de onderdelen onderverdeeld in de bijbehorende Parsun buitenboordmotor. De buitenboordmotor is vervolgens opgesplits in alle exploded views. Aan de hand van de exploded view en de bijgevoegde tabel kunt u precies de juiste Parsun onderdelen vinden.

 

Parsun onderdelen en buitenboordmotoren zijn bij Allesmarine.nl het beste geprijsd

Allesmarine.nl levert de best geprijsde Parsun 4-takt buitenboordmoteren op de Nederlandse markt. Bij Allesmarine.nl krijg je twee jaar garantie op een Parsun outboard. Bijkomend voordeel is dat we alle Parsun onderdelen tegen de beste prijs leveren, zodat u uw buitenboordmotor altijd voordelig kunt onderhouden. Mocht u de juiste Parsun onderdelen niet kunnen vinden, dan kunt u ten allen tijden contact met ons opnemen via de contactpagina.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »