Onderhoudsartikelen

Hoge kwaliteit onderhoudsartikelen van Allesmarine

Alle onderhoudsartikelen die u nodig heeft voor het onderhouden of repareren van uw buitenboordmotor kunt u vinden op deze pagina van Allesmarine. Het is belangrijk om uw buitenboordmotor goed te onderhouden om het beste eruit te halen. In principe moeten alle bewegende delen goed worden gesmeerd en onderhouden. Alle onderhoudsartikelen van Allesmarine zijn van hoogwaardige kwaliteit waarmee uw buitenboordmotor goed blijft werken. Als u op de productcategorie klikt, vindt u een beschrijving van de belangrijkste terugkerende onderhoudsactiviteiten.

 

Grootste assortiment verf spuitbussen vindt u bij Allesmarine

Allesmarine.nl heeft het grootste assortiment verf spuitbussen. Nergens vindt u zoveel diversiteit aan verf spuitbussen. Van alle verf spuitbussen zijn er minimaal vier op voorraad, dus u heeft ze de volgende dag in huis. In ons assortiment vindt u verschillende soorten en kleuren verf spuitbussen. In de tabel onder de productinformatie kunt u zien welk bestelnummer elke spuitbus heeft. U kunt daar in de linkerkolom vinden welke spuitbussen bij uw merk buitenboordmotor hoort. Sommige spuitbussen zijn te gebruiken voor elk merk. Dit zijn onder andere de anti-fouling wit/grijs/zwart en de spray paint RVS.

 

2-takt, 4-takt en staartolie geschikt voor alle buitenboordmotoren

Allesmarine biedt zowel 2-takt als 4-takt olie aan. Met 2-takt olie wordt het gehele motorblok van de 2-takt buitenboordmotor ingesmeerd. De olie verbrandt samen met de benzine. Het is aan te raden om eerst in het instructieboekje te kijken wat de juiste mengverhouding voor uw buitenboordmotor is. 4-takt motorolie wordt uitgedrukt in diktes. Een voorbeeld hiervan is SEA 10W30, wat betekent dat de olie een dikte van 10 bij koud weer heeft en bij warm weer heeft het een dikte van 30. De motorolie wordt over het algemeen elk jaar ververst. Voor staartolie is het handig om dit voor de winterstalling te verversen. Het is belangrijk om preventief te checken of er geen water bij de staartolie zit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »