Mercury / Mariner Water scheidende benzine filters

Plaats altijd een waterscheidende benzinefilter, te bestellen bij allesmarine.nl. Een water scheidende benzine filter, filtert zoals de naam al zegt het water uit de benzine. Water komt in de benzine in de vorm van condens wat ontstaat in de tank tijdens warmte of langdurig stil staan. De waterscheidende benzinefilter, haalt de condens uit de benzine, waardoor u minder kans op storingen heeft. De filter is noodzakelijk voor elke boot met een interne tank. Mensen die zuinig zijn op hun buitenboordmotor, en liever geen storingen willen, plaatsten ten alle tijden deze filter, dus ook tussen een externe tank. In een aantal zware Mercury buitenboordmotoren, zitten deze waterscheidende benzine filters standaard ingebouwd in de motor zelf. (onder de kap).

Is uw Bougie of filter niet meer leverbaar? Of heeft uw Bougie of filter een ander onderdeelnummer? Zoeken naar bougies of filters die een ander nummer hebben, maar toch uitwisselbaar zijn: filmpje+uitleg klik dan hier.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »