Mercury / Mariner Propeller

Uw Mercury / Mariner buitenboordmotor propeller eenvoudig bestellen via Allesmarine.nl. Alle Mercury en Mariner propellers /schroeven voor elke type met verschillende maten (ook wel pitch genoemd) vindt u op deze pagina. Wilt u meer uitleg over de stand van uw propellerblad (pitch)? Wij geven ook uitleg en tips om uw Mercury of Mariner propeller /schroef te bevestigen.

Pagina 1 van 4
Pagina 1 van 4
 

Mercury en Mariner propeller voor elk type buitenboordmotor in alle gewenste pitch

Bij Allesmarine.nl vindt u inderdaad alle Mariner en Mercury propellers naar keuze. Een propeller wordt ook wel eens schroef genoemd. Bent u op zoek bent naar een Mariner schroef? Of bent u op zoek naar een Mercury schroef? Dan zit u op deze pagina goed.

 

Mercury propeller pitch

De pitch is de stand van het blad. Het laatste nummer van het bestelnummer is het aantal pitch. Voorbeeld: We zoeken een Mercury propeller / Mariner propeller voor een Mariner of Mercury buitenboordmotor 6 tot 16 pk. Deze propeller staat op onze website met de volgende titel: Propeller voor 8 tanden | Pitch: 7 t/m 11 | 6 / 8 / 9,9 / 10 / 15 PK 2-Takt, 9,9/15 PK 4-Takt. Zoals de titel al doet vermoeden is deze Mariner / Mercury propeller beschikbaar in 7 tot en met 11 pitch. Als u op deze Mariner /Mercury schroef klikt, ziet u onder de afbeelding de productomschrijving met links het originele Mercury of Mariner propeller nummer en rechts ons bestelnummer. In dit geval is het bovenste bestelnummer SOL111-093-07 met als laatste getal het aantal pitch (de stand van het blad van de propeller). In het voorbeeld is dit 7, maar u heeft bij deze propeller de keuze tot 11 pitch. Komt u er nog steeds niet helemaal uit? Of weet u niet of u de Mercury / Mariner propeller die aan uw wensen voldoet selecteert? Neemt u dan even contact met ons.

 

Vuistregel voor het kiezen van propeller en pitch

Een vuistregel bij het kiezen van de juiste pitch op een propeller is: hoe hoger de pitch, des te sneller de propeller gaat. Hoe lager de pitch, hoe krachtiger de propeller wordt. Pitch naar boven betekent toeren naar beneden, terwijl pitch naar beneden betekent dat de toeren naar boven gaan.

 

Tips voor als u tevreden bent over uw huidige Mercury / Mariner propeller

Bent u op zoek naar een standaard propeller? Dan kiest u altijd voor een gemiddelde pitch. Voorbeeld: u kunt kiezen uit 9,10 of 11 pitch, dan kiest u voor de 10 pitch. Bent u op zoek naar een identieke propeller of schroef die vergelijkbaar is aan uw huidige Mariner / Mercury schroef en dus het zelfde doet en werkt? Er staat altijd (of meestal) een nummer in uw oude schroef. Dit is een origineel onderdeel nummer. De laatste letters of cijfers staan voor het aantal pitch bij zowel originele OEM propeller nummers als bij onze bestelnummers. Aan de hand daarvan kunt u bij Allesmarine.nl een identieke propeller bestellen met hetzelfde nummer. Deze heeft dus dezelfde werking als uw huidige Mercury / Mariner schroef. Komt u hier niet helemaal uit? Dan nummeren wij van Allesmarine.nl het prop nummer om naar ons bestelnummer. Neem hiervoor contact met ons op.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »