Johnson / Evinrude Water scheidende benzine filters

U doet er verstandig aan om tussen uw tank en Johnson Evinrude buitenboordmotor een waterscheidende benzinefilter te zetten. Allesmarine.nl heeft deze samen met nog veel meer buitenboordmotor onderdelen voor u. De naam van het waterscheidende benzinefilter zegt het eigenlijk al, deze scheidt het water van de benzine. Bij langdurig stil staan of door warmte uit uw benzine kan er condens in de tank ontstaan. De condens voegt zich bij de benzine en kan zo storingen in uw Johnson Evinrude buitenboordmotor veroorzaken. Door het plaatsen van een waterscheidende benzinefilter zal dit niet gebeuren. Sommige zwaardere Johnson Evinrude buitenboordmotoren hebben deze waterscheidende benzine filters al standaard ingebouwd op de buitenboordmotor.

Is uw Bougie of filter niet meer leverbaar? Of heeft uw Bougie of filter een ander onderdeelnummer? Zoeken naar bougies of filters die een ander nummer hebben, maar toch uitwisselbaar zijn: filmpje+uitleg klik dan hier.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »