Johnson / Evinrude Service Kits voor Carburateurs en Benzinepompen

Bent u bezig met het reviseren van uw Johnson Evinrude carburateur en/of benzinepomp. Bestel een revisie kit bij Allesmarine.nl, ook voor de rest van uw Johnson Evinrude buitenboordmotor onderdelen kunt u terecht bij Allesmarine.nl. Wij adviseren u om bij demontage van uw Johnson Evinrude benzinepomp en/of carburateur altijd de membranen en/of pakkingen te vervangen. Dit voorkomt mankementen in uw Johnson Evinrude buitenboordmotor.

Pagina 1 van 4
Pagina 1 van 4

Johnson Evinrude carburateur

Op zoek naar een Johnson Evinrude carburateur voor uw boot? Dan zit u bij Allesmarine.nl goed. Wist u dat Johnnson en Evinrude buitenboordmotoren oorspronkelijk geproduceerd werden door het Amerikaanse bedrijf OMC? OMC staat voor Outboard Marine Corporation. De Johnson en Evinrude buitenboordmotor onderdelen zijn daarom ook identiek aan elkaar. Tegenwoordig worden deze 4-takt buitenboordmotoren geproduceerd door Genmar Holding of Minnesota. Een carburateur, ook wel carburator genoemd, is een onderdeel van de verbrandingsmotor in uw boot. Deze zorgt ervoor dat brandstof wordt verneveld. Wanneer we spreken over vernevelen, hebben we het over het verdelen van de vloeistof in kleine druppeltjes. Hierdoor kan het vermengd worden met lucht en vervolgens opgenomen worden in de cilinders. Heeft u een nieuwe Johnson Evinrude carburateur nodig? Bekijk dan ons assortiment voor de verschillende onderdelen.

 

Johnson Evinrude carburateur onderdelen

Op deze pagina vindt u allerlei Johnson Evinrude carburateur onderdelen. U kunt zowel losse onderdelen kopen als revisiesets of pakkingen. Pakkingen worden gebruikt om ruimtes op te vullen om te voorkomen dat vloeistoffen of gassen naar buiten of naar binnen kunnen dringen. In het voorjaar moet de boot weer uit de ‘winterslaap’ gehaald worden. Het komt vaak voor dat de boot niet start door een vervuilde carburateur. Wanneer hier sprake van is, is het belangrijk om deze te demonteren en te reinigen. Vervang tegelijkertijd ook de onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage, zodat u de hele zomer zonder problemen kunt varen. De revisiesets in ons assortiment kunnen u daarbij helpen. Heeft u advies nodig bij vinden van de juiste Johnson Evinrude carburateur onderdelen? Neem gerust contact met ons op.

 

Johnson Evinrude carburateur kopen bij Allesmarine

Bij Allesmarine vindt u een groot assortiment van meer dan 25.000 watersportonderdelen. Naast Johnson Evinrude carburateur onderdelen vindt u ook onderdelen van merken zoals, Mercury/Mariner, Suzuki, Yamaha, Tohatsu en meer. Vandaag uw bootonderdelen besteld? Dan heeft u het morgen al in huis! Zowel zakelijk als particuliere klanten kunnen eenvoudig de carburateur onderdelen online bij ons bestellen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »