Johnson / Evinrude Buitenboordmotor Onderdelen

Voor al uw Johnson Evinrude buitenboordmotor onderdelen moet u bij Allesmarine.nl zijn. Komt u er niet helemaal uit en kunt u uw Johnson Evinrude buitenboordmotor onderdeel niet vinden? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij helpen u het juiste onderdeel te vinden. Als uw Johnson Evinrude onderdeel niet online staat, kunnen wij dit altijd bestellen voor u.

Johnson buitenboordmotor onderdelen vs Evinrude buitenboordmotor onderdelen

Het Amerikaanse bedrijf OMC (Outboard Marine Corporation) produceerde van 1907 tot 2001 Johnson buitenboordmotoren en Evinrude buitenboordmotoren. Deze waren en zijn op de kleur na identiek aan elkaar. Alle Johnson buitenboordmotor onderdelen zijn dus ook gelijk aan Evinrude buitenboordmotor onderdelen. Voor alle 2-takt modellen van Johnson en Evinrude outboard zijn sowieso gelijk aan elkaar en dus de outboard spare parts ook. Voor de 4-takt modellen geproduceerd van 1996 tot 2001 geldt ook dat de Johnson buitenboordmotor onderdelen gelijk zijn aan die van Evinrude. Na een moeilijke tijd voor de Outboard Marine Corporation zijn in 2001 de merken Johnson en Evinrude verkocht en overgenomen door Bombardier. De inboard lijn onder de gelijkwaardige naam OMC werd verkocht aan Genmar Holding of Minnesota. Hierover is meer informatie te vinden op de Wikipedia-pagina over OMC. Bombardier maakt vandaag de dag nog steeds 4-takt buitenboordmotoren onder de naam Johnson en Evinrude.

 

De nieuwe 4-takt Johnson buitenboordmotoren en onderdelen

Bombardier is direct na de overname gestart met het uitbrengen van nieuwe Johnson 4-takt buitenboordmotoren en onderdelen. Deze modellen zijn alleen niet zelf geproduceerd. Bombardier is een samenwerking met Suzuki gestart. Alle Johnsons 4-takt buitenboordmotoren zijn dus eigenlijk Suzuki motoren in een Johnson jasje. Let dus op als u naar uw 4-takt Johnson buitenboordmotor onderdelen zoekt, want zijn deze gelijk aan die van Suzuki. Of beter gezegd: ze zijn van Suzuki. Bombardier heeft en levert deze Johnson buitenboordmotor onderdelen ook. De Johnson outboard onderdelen hebben origineel ook hun eigen onderdeelnummers. Kijk maar eens op www.boats.net. Maar het zijn dus eigenlijk onderdelen van Suzuki. U zult bij onze Johnson buitenboordmotor onderdelen dan ook vaak originele Suzuki en Johnson nummers zien ter referentie.

 

De nieuwe 4-takt Evinrude buitenboordmotoren en onderdelen

Om het eenvoudig te houden (naar onze mening dus niet!), is Bombardier voor het merk Evinrude een samenwerking aangegaan met Tohatsu. De nieuwe Evinrude buitenboordmotoren en onderdelen zijn dus gelijk aan die van Tohatsu. Wij snappen dat dit wellicht erg onduidelijk kan zijn. Bent u op zoek naar de juiste 4-takt Evinrude buitenboordmotor onderdelen en komt u er niet helemaal uit? Stuur ons dan een e-mail en wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar de juiste onderdelen voor uw Evinrude buitenboordmotor. Dit geldt natuurlijk ook voor uw Johnson buitenboordmotor onderdelen of welk ander merk dan ook. Wij zijn via [email protected] of de contactpagina te bereiken.

 

Groot aanbod onderdelen voor Johnson en Evinrude buitenboordmotoren

Johnson en Evinrude waren een van de dan wel niet de grootste merken in Amerika ten tijden van de productie van 2-takt buitenboordmotoren. Aangezien de Marine Spare Parts branche (vervangingsonderdelen voor buitenboordmotoren) het grootste is in Amerika, speelt de fabrikant van deze spare parts voor outboards hier op in. Vandaar dat onze leverancier en daarmee wij van Allesmarine.nl een zeer groot en uitgebreid assortiment aan 2-takt Johnson en Evinrude buitenboordmotor onderdelen heeft. Wij zijn een van de Johnson en Evinrude dealers in Nederland. Maar ook voor al uw 4-takt Johnson en Evinrude buitenboordmotor onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Deze leveren wij, zoals hier boven uitgelegd, ook allemaal.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »