Honda Water scheidende benzine filters

Op zoek naar een waterscheidende benzine filter voor uw Honda buitenboordmotor? Bij Allesmarine.nl kan u dit buitenboordmotor onderdeel bestellen. Een waterscheidend benzine filter zorgt ervoor dat het condens wat er in uw tank ontstaat gescheiden wordt. Condens ontstaat doordat uw tank en/of Honda buitenboordmotor langdurig stilstaat er kan dan warmte van de benzine komen en zodoende komt er condens in uw benzine. Een waterscheidend filter zorgt er voor dat de condens eruit wordt gefilterd en verminderd zo de kans op storingen. De Zwaardere Honda buitenboordmotors  zijn al voorzien van een ingebouwd waterscheidend benzine filter, zit deze bij u er niet tussen raden wij dit zeker aan.

Is uw Bougie of filter niet meer leverbaar? Of heeft uw Bougie of filter een ander onderdeelnummer? Zoeken naar bougies of filters die een ander nummer hebben, maar toch uitwisselbaar zijn: filmpje+uitleg klik dan hier

 

 

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »