Honda Propellers

Iets geraakt en werkt uw propeller van uw Honda buitenboordmotor niet meer goed? Allesmarine.nl heeft voor u de juiste Honda propeller. Vind hieronder de juiste propeller en kies dan het juiste aantal pitch. Bij het kiezen van een nieuwe propeller moet u goed nagaan hoeveel pitch u nodig heeft. Hoe meer pitch, hoe sneller de propeller. Bij minder pitch wordt de propeller krachtiger. Pitch naar boven is toeren omlaag, terwijl pitch naar beneden betekent dat de toeren naar boven gaan. Zoekt u een standaard propeller? Ga dan voor een gemiddelde pitch, dus bij de keuze uit 9, 10 of 11 pitch kiest u voor 10 pitch. Op onze special propeller pagina komt u meer te weten over propellers en de werking van propellers.

 

Honda propeller voor elk type Honda buitenboordmotor

Bij Allesmarine.nl vindt u voor elke type Honda buitenboordmotor een geschikte Honda propeller. Hier komt u meer te weten komen over de werking van uw huidige Honda propeller en de eventuele werking van uw nieuwe Honda propeller. Komt u er nog steeds niet helemaal? Kunt u altijd ons team van specialisten raadplegen via onze contactpagina.

 

Hoe meer PK’s, hoe groter het verschil in pitch

Wij krijgen heel vaak het vraagstuk dat men met een andere Honda propeller (of ander merk buitenboordmotor propeller) meer snelheid of kracht wilt hebben. Het eerste wat wij dan vragen is: hoeveel PK is uw buitenboordmotor? Dit vragen wij omdat het aantal pitch (stand van het blad) bij een buitenboordmotor met maar 4 PK echt geen groot verschil gaat maken. Bij een Honda buitenboordmotor met 100 of meer PK scheelt elke pitch omhoog of omlaag in uw nieuw aan te schaffen Honda propeller wel degelijk. Vandaar dat wij stellen: hoe krachtiger de buitenboordmotor wordt, hoe meer een pitch omhoog of een pitch omlaag ertoe doet.

 

Honda schroeven/propellers in alle soorten en maten

Het maakt niet uit waar u op zoekt, Allesmarine.nl heeft alles (zoals onze naam al doet vermoeden) om uw Honda buitenboordmotor voort te stuwen. De Honda propellers voor de zwaardere motoren hebben wij zowel in 3-blads als in 4-blads. Bovendien kunt u kiezen voor tussen een aluminium of RVS  propeller.

 

Volvo Penta propeller versus Honda propeller

De originele Honda pindrive propeller die we aanbieden op deze pagina past ook op de 4-takt buitenboordmotoren van Volvo Penta. Deze Honda propeller zit op bijvoorbeeld op de Honda BF75 en BF100, maar dus ook op de Volvo Penta 75 (7,5 PK) en 100 (10 PK). De overige onderdelen van deze modellen zijn overigens ook uitwisselbaar met elkaar.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »