Stuurinrichting

Bent u bezig met het installeren van een stuurinrichting voor uw boot? Allesmarine.nl heeft alle benodigdheden om dit mogelijk te maken. Zo koopt u bij Allesmarine een stuur voor uw boot, stuurinrichting accessoires, monokabels, een hydraulisch stuursysteem en complete monokabel sets.

Sturen

Allesmarine heeft sturen voor uw boot in alle soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het verchroomde stuurwiel hermosa van 350 mm, het zwart omvulde stuurwiel oxnard van 350 mm, het zwarte stuurwiel pismo van 350 mm of juist voor het klassieke van hout vervaardigde Acacia stuur beschikbaar in 300 mm tot en met 800 mm. Wilt u bij uw stuur een bijpassende stuurknop? Deze zijn ook te verkrijgen bij Allesmarine. Kiest u voor een houten stuurknop of voor een RVS of aluminium stuurknop? Daarnaast is er een stuur console voor semi-rigid en fiberglass boten.

 

Stuurinrichting accessoires

Allesmarine heeft diverse stuurinrichting accessoires. Denk hierbij aan een stevige ring ter bescherming van de kabels of een systeem, een goede bescherming van de servicekabels op buitenboordmotoren tegen vuil en corrosie, een onderdeel ter bevestiging van de stuurarm, stuurbeugel of stuurstand op de buitenboordmotor en nog vele andere accessoires die gebruikt kunnen worden bij het maken van een stuurinrichting voor uw boot.

 

Monokabel set

Wilt u uw boot gereed maken zodat u uw boot via een stuur kan besturen? Allesmarine heeft hiervoor de juiste producten in het assortiment. Zo hebben wij een stuurhuis kit, monokabel set en rotary steering systeem. De kits bevatten een helm, stuurhuis, monokabel en bevestigingsmateriaal. Losse monokabels zijn te koop van 2,14 meter tot en met 7,90 meter. De kabels zijn er in verschillende soorten en maten.

 

Hydraulisch stuursysteem

Bij Allesmarine vindt u hydraulische stuursystemen voor sterndrives, binnen- en buitenboordmotoren tot 80 pk, tot 150 pk en tot 300 pk. Met een hydraulisch stuursysteem voor boten kunt u als schipper met gemak nog grotere ambachten manoeuvreren. De hydraulische besturing bestaat uit drie hoofdcomponenten: een pomp met een geïntegreerd oliereservoir, een ram die op een buitenboordmotor of roer wordt aangesloten en verbindingslijnen om de input van de stuurpomp naar de stuurstang over te brengen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »