Afstandsbediening

Uw buitenboordmotor op afstandsbediening maar heeft u de afstandsbediening nog niet? Allesmarine.nl heeft vele soorten afstandsbedieningen voor u. Universele afstandsbedieningen die u links/rechts en verticaal kan monteren, inbouwafstandsbedieningen, originele Yamaha 703 afstandsbediening en afstandsbedieningen voor 1 of 2 buitenboordmotoren. Kijk goed op deze pagina van Allesmarine.nl of de juiste afstandsbediening er voor u tussen zit.

Pagina 1 van 6
Pagina 1 van 6
 

Op zoek naar een afstandsbediening voor uw buitenboordmotor?

Een buitenboordmotor met afstandsbediening is ideaal. Daarom levert Allesmarine.nl universele schakelkast / afstandsbediening voor buitenboordmotor en buitenboordmotoren. Onze Ultraflex Schakelkast is universeel. Dus te gebruiken op elk merk buitenboordmotor. Te monteren met elk type afstandsbedieningskabel /schakelkabel. Montage links en recht mogelijk of naar boven. Een echte 'universele' afstandsbediening buitenboordmotor dus. Maar deze Utltraflex controller is ook te gebruiken op uw binnenboordmotor. Een ideale en robuuste bediening voor uw inboard of outboard motor.

 

Robuuste afstandsbediening boot? Van welke kwaliteit is deze Ultraflex afstandsbediening dan?

Het complete schakelgedeelte van onze universele Utlraflex afstandsbediening voor binnenboord en buitenboordmotor is van metaal. Allen de buitenkant van het schakelhuis is van hard plastic. Alles wat draait en moet schakelen van binnen deze afstandsbediening / schakelkast is onverwoestbaar uitgevoerd in 'hufter proof' metaal. Kwaliteit is dus gegarandeerd en gewaarborgd. Deze boot afstandsbediening is bestand tegen alle marine omstandigheden, maar ook tegen 'lomp' en/of 'verkeerd' gebruik. Dit in tegenstelling tot de universele schakelkasten voor buitenboordmotor en binnenboordmotor die onze concurrenten aanbieden, want deze zijn meestal compleet van plastic. Kies dus voor de kwaliteit die Allesmarine.nl biedt met de universele schakelkast /afstandbediening van Ultraflex. U kunt kiezen uit de kleuren zwart en wit.

 

Leveren jullie ook nog andere afstandsbedieningen /schakelkasten?

Allesmarine.nl heeft meerdere schakelkasten/afstandsbedieningen voor boot en buitenboordmotor / binnenboordmotor in haar assortiment. Wij hebben alleen onze universele schakelkasten van Ultraflex voorradig. Deze verkopen wij namelijk negen van de tien keer. De overige afstandsbedieningen leveren wij natuurlijk ook, maar hiervoor geldt een levertijd van 1-3 werkdagen. Wilt u een specifieke afstandsbediening voor uw boot eerder hebben? Heeft u deze morgen al nodig omdat het zonnetje schijnt en er morgen moet worden gevaren? Neemt u even contact met ons op. Wij kunnen namelijk ook rechtstreeks vanaf de leverancier naar onze klanten sturen. Als uw keus niet op onze universele afstandbediening maar op één van onze andere bedieningen is gevallen, neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »