Westerbeke Binnenboordmotor Onderdelen

Goede prestaties met Westerbeke onderdelen

Westerbeke produceert wereldklasse marine generatoren, industriële generatoren, Westerbeke binnenboordmotoren en Westerbeke onderdelen voor vele jachtbouwers op de wereld en voor ervaren watersporters die prestaties en betrouwbaarheid eisen van hun inboard motor en Westerbeke onderdelen.

 

Westerbeke onderdelen zijn betrouwbaar en duurzaam

Westerbeke biedt al meer dan 75 jaar duurzame en betrouwbare Westerbeke binnenboordmotoren en Westerbeke onderdelen. Hiermee voldoet het aan de uitdagingen op commercieel en recreatief gebied. Westerbeke fabriceert diesel en benzine aangedreven generatoren, diesel binnenboordmotoren, klimaatcontrolesystemen en gespecialiseerde geluidsbehuizingen.

De Westerbeke onderdelen hebben een lange levensduur en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vandaag de dag wordt Westerbeke nog steeds erkend voor de kwaliteit van de Westerbeke engine parts en inboard motor.

Westerbeke staat bekend als een vernieuwer van de manier waarop dingen gedaan worden in marinesystemen. Ze kregen veel lof doordat ze een diesel inboard motor produceerden voor recreatieve boten. Daarnaast is het bedrijf al decennia lang bekend van een aantal baanbrekende producten in de marine sector.

 

Geschiedenis van Westerbeke onderdelen

John H. Westerbeke Sr. richtte in 1937 de Westerbeke Corporation op als een bedrijf dat gewijd is aan de ontwikkeling van dieselmotoren en generatoren voor verschillende gebruiken. Het hoofdkantoor van Westerbeke is gevestigd in Taunton, Massachusetts. In 1938 experimenteerde Westerbeke al met het gebruik van een Detroit Diesel 6-71 in de scheepsvaart.

In 1959 begon het bedrijf met het aanpassen van Perkins motorblokken voor scheepsvaart. Hiermee creëerde het een markt voor kleine marine diesels voor zeilboten.

Op dit moment maakt Westerbeke gebruik van motoren van verschillende toonaangevende fabrikanten om mariene diesel- en benzine binnenboordmotoren (van 12 tot 66 PK) en generatoren (van 3,5 tot 33 kW) te produceren.

Tegenwoordig streeft Westerbeke er nog steeds naar om haar positief als leider op industrieel en technologisch gebied te handhaven. Het doel is dat klanten voor Westerbeke onderdelen kiezen, omdat deze voorzien zijn van superieure waarde, kwaliteit en prestaties.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »