Vetus Binnenboordmotor Onderdelen

Vetus als internationaal merk

Al sinds 1964 is Vetus al actief als fabrikant van Vetus binnenboordmotoren en Vetus onderdelen voor plezierboten en kleine boten voor beroepsgebruik. Al sinds de oprichting is Vetus al internationaal actief. Op dit moment zijn ze al actief in 13 landen waar ze eigen verkoopkantoren hebben. Export was vanaf het begin dus al een belangrijke pijler van Vetus. Het hoofdkantoor van de Nederlandse tak van het bedrijf is gevestigd in Schiedam en er staat ook een kantoor in Friesland. Vetus heeft ook eigen verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, India, China, Australië, Nieuw-Zeeland, Rusland, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Denemarken en Finland. Hier worden dus ook Vetus onderdelen verkocht.

 

De filosofie van Vetus onderdelen

In de ruime 50 jaar dat Vetus actief is heeft het bedrijf een eigen filosofie opgebouwd. Deze filosofie bestaat uit het bieden van innovatie met behulp van eenvoudige installatie, ontwerp en denken vanuit het complete systeem. Daarnaast willen ze wereldwijd beschikbaar zijn en de service is heel belangrijk. Vetus engine parts en inboard motors zijn van hoge kwaliteit en zijn geheel of voor een gedeelte ontwikkeld onder eigen productie van Vetus. Op deze pagina vindt u de Vetus onderdelen die u bij Allesmarine.nl kunt bestellen.

 

Vetus onderdelen zijn innoverend

Het belangrijkste begrip voor de ontwikkeling van Vetus onderdelen is innovatie. Door de Vetus onderdelen binnenshuis te produceren blijven deze nieuw en innovatief. Daarnaast zijn ze altijd bezig om de specificaties en het ontwerp van hun huidige Vetus engine parts te verfijnen. Het bedrijf is elke dag bezig om de nieuwste vaarontwikkelingen te volgen. Een belangrijk basisprincipe van het produceren van Vetus onderdelen is dat varen een eenvoudige en vooral veilige ervaring moet zijn. Door te luisteren naar de klanten kunnen de Vetus engine parts op dit gebied continu worden verbeterd. Met Vetus onderdelen heeft u daarom altijd genoeg vaarplezier.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »