Diverse + 2e hands onderdelen

Pagina 1 van 9
Pagina 1 van 9

Tweedehands onderdelen van goede kwaliteit

Allesmarine.nl heeft een ruim aanbod aan eerstehands binnenboord onderdelen. Maar ook voor tweedehands onderdelen ben u bij Allesmarine.nl aan het goede adres. De tweedehands onderdelen zijn altijd scherp geprijsd en van goede kwaliteit en.

 

Wat kunt u allemaal vinden bij de tweedehands en diverse onderdelen?

In deze categorie treft u het aanbod aan tweedehands en diverse binnenboordmotor onderdelen. Dit zijn onder andere diverse oliekoelers van het merk Volvo. Wat is een oliekoeler eigenlijk? Oliekoeling houdt in dat motorolie wordt gebruikt als koelvloeistof. Meestal gebeurt dit om overtollige warmte van een verbrandingsmotor te verwijderen. De hete motor brengt warmte over naar de olie die dan door een oliekoeler gaat. De gekoelde olie stroomt vervolgens terug in de hete motor om het continu te laten koelen. De oliekoelers zijn van verschillende materiaal, u kunt kiezen uit aluminium en roestvrij staal. Ook tweedehands propellers van roestvrij staal voor motoren van OMC, Johnson Evinrude, Mercruiser, Honda en Michican kunt u hier vinden. Let hierbij goed op het merk en het aantal pitch. De propellers zijn ook als nieuw te bestellen in onze webshop. Om deze te vinden hoeft u alleen het bestelnummer in de voeren in de zoekbalk.

 

Groot aanbod aan tweedehands en diverse onderdelen

Verder vindt u hier benzinetanks die automatisch sluiten. Deze is te vinden in verschillende formaten, namelijk voor 5 liter, voor 10 liter en voor 20 liter. Ook voor een spoelventiel zit u hier goed. De spoelventiel voor de zoetwater-ingang van het koelcircuit is handig voor het winterklaar maken van uw binnenboordmotor. Deze maakt namelijk de visuele inspectie van de waterstroom mogelijk. Let goed op dat u de juiste spoelventiel besteld. Ze zijn er namelijk in verschillende maten, dit is afhankelijk van de diameter van de slang. In deze categrorie treft u ook rubbelblokken voor de motorophanging. Hiermee zorgt u er voor dat de motorophanging niet beschadigt. Ten slotte vindt u bij de tweedehands en diverse binnenboord onderdelen onder andere accubak deksels, afdichtingen voor een dubbele water inlaat, aftercoolers, connectors, drijfstanglager, injectoren, schroeven, trimslangen en snelheidsmeters.

 

Komt u er niet uit? Wij staan voor u klaar

Het kan voorkomen dat u de benodigde onderdelen niet kunt vinden. U kunt dan een e-mail sturen naar het klantenservice team van Allesmarine.nl. Zij helpen u om het juiste onderdeel te vinden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »