Solé Diesel Binnenboordmotor Onderdelen

Solé Diesel als familiebedrijf

Solé Diesel is in 1914 opgericht door Enrique Solé Jorba. Solé Diesel is al een eeuw oud familiebedrijf en is volledig gericht op de sector van scheepsmotoren, generatoren en accesoires. Daarnaast produceert Solé Diesel onderdelen voor haar Solé Diesel binnenboordmotoren. In 1949 begon Solé Diesel met het produceren van inboard motors, deze hadden een maximaal vermogen van 30 PK.  Het bedrijf wordt op dit moment gerund door de derde generatie: Enrique Solé Matas. Bij Solé Diesel is men toegewijd aan innovatie, continue verbetering van de Solé Diesel binnenboordmotoren en Solé Diesel onderdelen.

Momenteel is het bedrijf een meetpunt in de industrie van inboard motors in zowel het binnenland als op de internationale markt. Het bedrijf heeft een leiderschapspositie op het gebied van motoren die kleiner zijn dan 150 PK. Dankzij hun filosofie en technologie en hun uitstekende Solé Diesel binnenboordmotoren en Solé Diesel onderdelen. Met  al meer dan honderd jaar ervaring in deze sector kan Solé Diesel garanderen dat de Solé Diesel onderdelen en binnenboordmotoren tot de beste horen.

 

De fabriek van Solé Diesel onderdelen

De Solé Diesel engine parts worden volledig gefabriceerd in Martorell in Spanje. Dit wordt gedaan onder de hoogste kwaliteitsnormen zodat de klant met tevredenheid kan terugkijken op de aankoop van Solé Diesel onderdelen. Solé Diesel staat bekend als een flexibel, dynamisch en effectief merk. Een groot deel van het succes van Solé Diesel is een combinatie van de knowhow van de meest ervaren medewerkers, de nieuwste technieken van de nieuwste generaties en de totale controle van het proces van het fabriceren van de Solé Diesel onderdelen.

 

Solé Diesel onderdelen bestellen

Solé Diesel inboard motors worden op grote schaal gebruikt door professionals en hobbyisten op plezierboten, werkboten en smalle boten. Op deze pagina staat de collectie van Solé Diesel onderdelen van Allesmarine.nl. Via de webshop kunt u deze onderdelen snel en eenvoudig bestellen. U kunt bij vragen contact opnemen met het serviceteam van Allesmarine.nl.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »