Schakel- / bedieningskabels, accessoires en kabel kit

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Een groot assortiment aan schakel- / bedieningskabels

Allesmarine.nl heeft alle accessoires op voorraad die benodigd zijn om uw boot motor te besturen en er mee te schakelen. Hierbij moet u denken aan schakelkabels, kabels voor de afstandsbediening en accessoires die hierbij horen. Allesmarine.nl heeft schakelkabels en bedieningskabels van onder andere Johnson Evinrude, Mercury, Mercruiser, OMC, Yamaha, Honda en Suzuki in het aanbod.

 

Let goed op welke kabels u nodig heeft

Er is een ruim aanbod aan bedieningskabels en schakel kabels. De kabels zijn er in verschillende soorten en maten. Vooral in de maten zitten enorme verschillen: de kleinste schakelkabels zijn 1,50 meter en de grootste zijn wel 15 meter. Let dus wel goed op welke lengte u nodig heeft voor uw schakel kabels. Hoe weet u nou welke lengte u nodig heeft voor de schakel kabel? De lengte van een schakel kabel voor de afstandsbediening is te berekenen met wat meetwerk en een simpele rekensom. Ten eerste meet u de afstand vanaf de schakelkast tot de achterzijde van de boot. Vervolgens meet u de afstand van de achterzijde van de boot tot de buitenboordmotor. Deze twee afstanden telt u bij elkaar op.

Let op! Reken er ook 50 centimeter extra bij in verband met de frictie voor het sturen van de buitenboordmotor. Bij de schakelkabels staat in de afbeelding een tabel waaruit u precies kunt aflezen welke schakelkabels u nodig heeft bij welke afmetingen.

 

Diverse accessoires voor uw schakelkabels

De meeste kabels voor uw schakelsysteem staan in ons aanbod. Ziet u de juiste bedieningskabels of schakelkabels er niet tussen staan? In ons assortiment vindt u ook zogenaamde adapters voor uw schakel en bedieningskabels. Hiermee kunt u er voor zorgen dat u een schakelkabel van een ander merk toch kunt gebruiken voor uw boot motor. Allesmarine.nl levert ook materialen om de bedieningskabels en schakelkabels te bevestigen en te monteren. De bevestigingen zijn er in verschillende soorten. Dit hangt af van wat bij u de voorkeur heeft. Er zijn ook zogenaamde kabelkits waarbij bevestigingen, adapters en kabels zijn gecombineerd.

 

De klantenservice staat altijd klaar om u te helpen

Alles voor uw schakelsysteem is aanwezig in onze webshop: kabels, bevestigingen, kabelkits, adapters en diverse accessoires. Als u de juiste bedieningskabels niet kunt vinden of als de juiste afmetingen voor uw schakel kabels er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Wij reageren altijd snel via de e-mail en gaan dan op zoek naar de juiste schakelkabels voor u.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »