Renault Couach Binnenboordmotor Onderdelen

Renault: een bekend merk

Renault is een van de meest bekende automerken. Maar wist u al dat Renault ook binnenboordmotoren en Renault Couach onderdelen produceerde? Renault werd in 1899 opgericht door Louis Renault, samen met zijn broers Ferdinand en Marcel. Het Franse bedrijf fabriceert op het moment bedrijfsauto’s, personenauto’s, truck, vliegtuigmotoren en tractoren. Ook heeft het een eigen auto voor de autosport Formule 1. Verder heeft Renault ook aandelen in bekende merken als Nissan, Dacia, Daimler en AvtoVAZ.

 

De geschiedenis van Renault Couach onderdelen

Eigenlijk kan bijna elk voertuig worden aangedreven door een motor van Renault. Om die reden heeft Renault zich lange tijd bezig gehouden met de productie van binnenboordmotoren voor de scheepvaart. Dit waren voornamelijk dieselmotoren en deze werden geproduceerd onder de naam Renault Couach. Ook de naam Renault Marine werd gebruikt voor Renault Couach onderdelen en binnenboordmotoren. Er waren diverse motoren verkrijgbaar, afhankelijk van het formaat van de boten.

Renault begon in de eerste helft van de twintigste eeuw met het produceren van deze onderdelen en binnenboordmotoren voor de scheepvaart. De eerste motoren werden in 1897 ontworpen door Albert Couach. In 1946 nam zijn familielid Guy Couach de productie van Renault Couach engine parts en inboard motors over. Renault Couch werd in 1982 overgenomen door het Italiaanse bedrijf Nanni Diesel. Zij openden ook vestigingen in Nederland.

 

Renault Couach onderdelen zijn schaars

Vandaag de dag zijn Renault Couach onderdelen moeilijk te verkrijgen. Dit komt doordat de onderdelen bijna niet meer nieuw worden geproduceerd. Hier in de webshop van Allesmarine.nl kunt u ons volledige assortiment vinden. De website van Allesmarine.nl is makkelijk en snel te gebruiken. De onderdelen die vandaag worden besteld, worden de volgende dag al bezorgd. U kunt te allen tijde contact opnemen met het team van Allesmarine.nl als u er niet helemaal uitkomt met de zoektocht naar uw Renault Couach onderdelen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »