Pleasurecraft Binnenboordmotor Onderdelen

Al meer dan 40 jaar Pleasurecraft onderdelen

Pleasurecraft Marine Engine Company (PCM) werd in 1975 opgericht in Canal Winchester, Ohio. Al meer dan 40 jaar zorgt PCM voor de hoogste kwaliteit, langst meegaande en best presterende watersport motoren en Pleasurecraft onderdelen. Ze zijn in die jaren de leider geworden in watersport binnenboordmotoren.

In 1984 is PCM verplaatst naar complex een 13.000 vierkante meter, waar het bedrijf vandaag de dag nog steeds is gevestigd. In dit complex is ook het Pleasurecraft hoofdkantoor gevestigd. Daarnaast is er ruimte voor engineering, R&D-diensten, productie en het Pleasurecraft onderdelen distributiecentrum.

In de loop der jaren is PCM bekend geworden van het introduceren van innovatieve producten en Pleasurecraft onderdelen met vooraanstaande technologie. Ze hebben patenten voor een groot aantal technologieën en dit biedt voor klanten van Pleasurecraft binnenboordmotoren en Pleasurecraft onderdelen exclusieve voordelen. Mede hierdoor werden de Pleasurecraft binnenboordmotoren en Pleasurecraft onderdelen gekozen als de exclusieve voortstuwingskracht van het prestigieuze Masters Water Ski & Wakeboard Toernooi, de Wake Spelen, de WWA Nationals en het Wake Surf Wereldkampioenschap.

 

HyPerformance Motoren

Pleasurecraft produceert de zogeheten Pleasurecraft HyPerformance inboard motor. Met HyPerformance wordt bedoeld: de overtuiging dat alle Pleasurecraft onderdelen en engine parts van de binnenboordmotor bijdragen aan de algehele prestaties. Hiermee zorgen ze ervoor dat de Pleasurecraft binnenboordmotoren en onderdelen bij de beste horen. Deze op maat gemaakte binnenboordmotoren worden het hart en de ziel van de boot.

 

Pleasurecraft onderdelen tegenwoordig

In 2014 werd Pleasurecraft, samen met Crusader en Levitator motoren, overgenomen door Correct Craft.  Pleasurecraft blijft wel de leverancier van Pleasurecraft binnenboordmotoren en Pleasurecraft onderdelen.

In 2016 is Pleasurecraft nog steeds marktleider met de introductie van een geheel nieuw assortiment van watersport motoren met de zogenoemde directe injectietechnologie. Deze nieuwe HyPerformance binnenboordmotoren hebben vooraanstaande PK’s, bieden uitstekende prestaties en zijn de zuinigste in hun klasse. PCM is de enige fabrikant in de markt van binnenboordmotoren voor watersport die de exclusieve voordelen van directie injectie biedt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »