Perkins Binnenboordmotor Onderdelen

Voor allerlei boten Perkins onderdelen

Perkins binnenboordmotoren en Perkins onderdelen maken het varen van kleine plezierboten, snelle motorboten en bedrijfsvaartuigen mogelijk. De Perkins binnenboordmotoren hebben 64 tot 225 kW aan vermogen (86-300 PK) en voldoen hiermee aan uw wensen.

De Perkins binnenboordmotoren zijn ook voorzien van extra vermogen (12,3 tot 218 kW) om de elektriciteit voor onder andere verlichting en pompen op te wekken.

 

Een gouden combinatie

Het blijkt een gouden combinatie te zijn: de beste boten met Perkins binnenboordmotoren en Perkins onderdelen. In 1982 zette de motorboot Miss Britain IV een nieuw wereldrecord op het water met 199,52 kilometer per uur. Deze motorboot werd aangedreven door een Perkins binnenboordmotor met Perkins onderdelen / engine parts.

In 2013 werd in de motorboot HTS een Perkins binnenboordmotor M300C geïnstalleerd. Deze motorboot was de winner van de Londen-Monte Carlo motorbotenrace in 1972, toen deze werd aangedreven door een Ford Sabra binnenboordmotor. De motorboot heeft drie decennia in het Basildon Motorboten Museum in Essex gestaan, voordat het werd hersteld met Perkins onderdelen om deze klaar te maken om weer te racen.

 

Waarom Perkins onderdelen?

De rustige Perkins inboard motors hebben een lage uitstoot en zijn hiermee ideaal voor de voortstuwing van nieuwe plezierboten. Maar dit is ook het geval met de, met Perkins onderdelen, herstelde plezierboten. De Perkins binnenboordmotoren geven een betrouwbare koude start en een gemakkelijke toegang tot onderhoud.

Eigenaren van de kleinste boten tot offshore motorboten kiezen consequent voor Perkins binnenboordmotoren en Perkins onderdelen vanwege de bouwkwaliteit, het gemak van onderhoud, de lage eigendomskosten en de naleving van de mariene milieunormen.

De uitzonderlijk goede koude start van de motor biedt voor commerciële partijen de betrouwbaarheid en duurzaamheid die ze eisen. Deze bedrijven zijn er immers van afhankelijk.

Het draait bij Perkins echter niet alleen om de voortstuwing. De Perkins binnenboordmotoren en Perkins onderdelen zijn ook voor hulpaandrijvend gebruik. Het vermogen van de elektriciteitsgenerator maakt het ook mogelijk de elektriciteit voor de verlichting, pompen en het nettenapparatuur op vissersboten op te wekken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »