MerCruiser Transmission Assemblies

In de Allesmarine webshop zijn exclusieve, nieuwe mechanische transmission assemblies van Quicksilver verkrijgbaar. De transmission assemblies worden in de fabriek getest en zijn met vloeistof gevuld. Bovendien zijn alle tuigage en bevestigingsmateriaal inbegrepen. Dit betekent dat alles klaar is om een ​​complete binnenboordmotor te installeren met behulp van een Plus Series-motor.

Alle MerCruiser Transmission Assemblies worden compleet geleverd

Bij de transmission assemblies is het volgende inbegrepen:

Transmissie montagebeugels, tappen en hardware
Transmissie steunen
Heavy duty koperen koeler
Transmissievloeistofslangen
Schakelbeugels en hardware
Versnellingsindicator schakelaar
Hoge temperatuurschakelaar
Nieuwe laag fantoomzwarte verf

De transmission assemblies zijn normaal gesproken voor MerCruiser benzine binnenboordmotoren. De motorkoppelingen moeten mogelijk worden gewijzigd op basis van de transmissie en de toepassing. Over het algemeen worden veerplaatkoppelingen gebruikt voor inline / coaxiale transmissies. Tweetrapskoppelingen worden gebruikt voor V-Drive en Down-Angle transmissies. Bij een bestaande motor wordt er een nieuwe koppeling aanbevolen bij gebruik van een nieuwe transmissie. Zorg er ook voor dat u nieuwe premium versnellingskabels installeert en correct afstelt, aangezien de meeste koppelingsfouten worden veroorzaakt door onjuist afgestelde schakelkabels die ernstige transmissieschade kunnen veroorzaken. Aandrijfaskoppelingen moeten apart worden aangeschaft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »