Kohler Binnenboordmotor Onderdelen

Geschiedenis van Kohler onderdelen

Kohler is een Amerikaans productiebedrijf, gevestigd in Kohler, Wisconsin. Het bedrijf is in 1873 opgericht door John Michael Kohler. De bedrijfsnaam slaat dus op de achternaam en de vestigingsplaats van het bedrijf. Kohler staat vooral bekend om haar sanitaire producten.

In 1920 begon het bedrijf ook generatoren en binnenboordmotoren te produceren. Vanzelfsprekend produceerde het bedrijf ook Kohler onderdelen. Deze generatoren en binnenboordmotoren staan bekend om hun enorme kracht.

In de Tweede Wereldoorlog worden dan ook Kohler motoren gebruikt door het Amerikaanse leger en hun bondgenoten. Deze binnenboordmotoren zorgen voor enorme kracht op land en in zee. Door de grote vraag ernaar produceert Kohler in 1966 dan ook haar miljoenste inboard motor.

Normaal gesproken produceert benzine binnenboordmotor, maar doordat Kohler in 2007 het Italiaanse bedrijf Lombardini overnam, produceert het nu ook dieselmotoren tot 134 pk. Deze overname legt Kohler geen windeieren, want in 2012 won de dieselmotor Kohler Diesel KDI de prestigieuze award voor ‘Diesel van het jaar’. Daarnaast heeft het bedrijf ook een brede collectie aan Kohler onderdelen.

 

Kohler onderdelen zijn betrouwbaar en rustig

Alle Kohler onderdelen en binnenboordmotoren worden uitgebreid op kwaliteit getest, voordat de Kohler engine parts de fabriek verlaten. Hiermee kan men de betrouwbaar optimaal waarborgen.

De nieuwste Kohler onderdelen zijn kleiner en rustiger en hebben minder trillingen. Met andere woorden: u heeft de motoren van Kohler nooit in de gaten en dat maakt juist het verschil. 

Door het vernieuwde geluidsschild (met aparte motor) en het luchtmanagementsysteem verlaagt het geluidsniveau aanzienlijk. Daarnaast zorgen de eigen onderkussens dat de vibratie wordt weggewerkt als de motor beweegt. Dit zorgt ervoor dat Kohler onderdelen worden onderscheiden met die vanuit de rest van de wereld.

 

Kohler onderdelen bestellen op Allesmarine.nl

De collectie aan Kohler onderdelen / engine parts van Allesmarine.nl vindt u op deze pagina. Als de onderdelen vandaag via de webshop worden besteld, heeft u ze morgen in huis. Als u er niet helemaal uitkomt, kunt u altijd contact opnemen met team van Allesmarine.nl.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »