Indmar Binnenboordmotor Onderdelen

Hoge prestaties en kwaliteit van Indmar onderdelen

De Indmar binnenboordmotoren en Indmar onderdelen zijn speciaal geproduceerd om aan de hoge prestatie- en kwaliteitseisen van wereldklasse bootfabrikanten te voldoen.

 

Oprichting van Indmar onderdelen

Indmar speelt al sinds 1971 een rol in de inboard marine-industrie. Het familiebedrijf levert al meer dan 40 jaar Indmar onderdelen. Indmar heeft een trotse traditie die zich richt op de weg vooruit. Het levert, vandaag de dag, nog steeds onnavolgbare mix van ongeëvenaarde prestaties, nauwkeurig vakmanschap en grensverleggende innovaties.

Indmar begon als gewoon een idee voor een tweede carrière. Toen Dick Rowe net klaar was met zijn loopbaan bij het US Marine Corps, besloot hij om samen met zijn vrouw Donna een kleine, industriële marine leveranciersbedrijf te starten. In 1971 was dit de start van Indmar Products Company.

In de beginjaren waren hun producten industriële en beregeningspompen. Deze waren gebaseerd op V-8 automotoren. Daarna produceerden ze enkele aangepaste binnenboordmotoren voor jetboaten. In het begin ging dit om het monteren van vrij verkrijgbare onderdelen. De kwaliteit hiervan was echter ver onder de maat. Om deze reden begon Dick Rowe met het zelf produceren van zijn eigen Indmar engine parts. Op deze manier voldeed hij aan zijn eigen standaarden op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Al snel werden de Indmar onderdelen bekend bij de bootfabrikanten, omdat deze betrouwbaar en duurzaam zijn. De prestaties van de Indmar inboard motor was te vergelijken met de grote jongens, in sommige gevallen zelfs beter.

Indmar besloot om zich niet meer te richten op de distributieactiviteiten, maar zich uitsluitend te concentreren op haar eigen Indmar binnenboordmotoren en Indmar onderdelen.

 

Indmar onderdelen tegenwoordig

Tegenwoordig is Indmar 's wereld grootste particuliere fabrikant van benzine aangedreven binnenboord scheepsmotoren. Het bedrijf heeft met haar Indmar binnenboordmotoren en Indmar onderdelen al talrijke innovaties en nieuwe technologieën ontwikkeld waar de hele industrie vooruitgang mee boekt. Indmar produceert de Indmar onderdelen nog steeds als een familiebedrijf.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »