GM (General Motors) Compleet of in Onderdelen

General Motors is al jaren een van de grootste ter wereld

General Motors is al jaren een grote speler op het gebied van motors. Bij Allesmarine.nl kunt u terecht voor complete motorblokken van General Motors, maar ook voor de losse onderdelen van een motorblok bent u bij ons aan het juiste adres.

 

GM vaart ook in de marine industrie

General Motors is opgericht in 1908. Dit gebeurde in Flint in de staat Michigan onder leiding van William Durrant. Het idee van Durrant was om diverse automerken met elkaar te verenigen en onder een vlag verder te gaan. Deze vlag werd uiteindelijk General Motors genoemd. Twee jaar later had GM al meer dan 30 autobedrijven met elkaar verenigd. Uiteindelijk groeide GM uit tot het grootste autoconcern ter wereld, met merken als Chevrolet, Opel, Corvette, Hummer, Daewoo en Cadillac. De voertuigen van het Amerikaanse bedrijf worden tegenwoordig in 37 landen verkocht.

Ondertussen produceren ze al meer dan 40 jaar motorblokken en GM onderdelen voor binnenboordmotoren. Doordat de GM-technologie al meer dan een eeuw in gebruik is, kunnen ze kwalitatief uitstekende binnenboordmotoren produceren. Om er voor te zorgen dat deze motoren voldoen aan de zware eisen die worden gesteld in de maritieme omgeving, hebben ze een uitgebreid ontwikkelingsproces dat maar weinig fabrikanten kunnen evenaren.

 

Uitgebreide testen in het water

Het hoofdkwartier van General Motors voor de marine motoren en onderdelen ligt aan Lake St. Clair. Dit biedt voor GM gemakkelijk toegang om te producten te testen in het water en voor demonstraties in praktijk. In combinatie met de voortdurende ontwikkeling in de fabriek, zorgt dit voor uitstekende GM motorblokken en GM onderdelen. De motoren ondergaan een keuringsproces waar duizenden uren aan testen in zitten. Deze testen worden gedaan in de ruwste omgevingen die je maar kunt bedenken, zodat General Motors er zeker van is dat de producten goed zijn.

 

Keuze tussen een compleet motorblok of losse onderdelen

In de webshop van Allesmarine.nl staan meerdere complete motorblokken. Bent u op zoek naar een of meerdere onderdelen van een General Motors motorblok? Geen zorgen, dan zit u hier ook goed. Via de categorie General Motors in onderdelen ziet u per motorblok een exploded view met alle onderdelen die zich in het motorblok bevinden. Al deze onderdelen zijn genummerd en hiermee kunt u in de lijst het juiste onderdeel vinden. Komt u er niet helemaal uit? U kunt ten allen tijden contact met ons opnemen en dan helpen wij u verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »