Detroit Diesel Binnenboordmotor Onderdelen

Geschiedenis van Detroit Diesel onderdelen

In 1938 werd de General Motors (GM) Diesel Divisie opgericht. Hier vloeide uiteindelijk het bedrijf Detroit Diesel uit voort. Daarmee begon Detroit Diesel aan een trotse traditie van het bouwen van Detroit Diesel onderdelen en motoren met kracht, kwaliteit en betrouwbaarheid. Zoals de naam al zegt, is het bedrijf gevestigd in Detroit. In hun beginjaren richtte ze zich vooral op motoren voor bussen en vrachtwagens voor het bedrijf General Motors. In de Tweede Wereldoorlog werden de Detroit Diesel onderdelen en binnenboordmotoren ook gebruikt voor tanks, landingsvaartuigen, machines voor wegenbouw en boten. In 1988 werd uiteindelijk het bedrijf Detroit Diesel opgericht en het richtte zich op de productie van dieselmotoren voor middelzwaar en zwaar gebruik. In 2000 werd het bedrijf overgenomen door Daimler, maar het bleef produceren onder de naam van Detroit Diesel onderdelen en Detroit Diesel binnenboordmotoren.

 

Detroit Diesel onderdelen zorgen voor topprestaties

Het bedrijf beschrijft haar Detroit Diesel onderdelen en binnenboordmotoren als volgt: aangedreven, aangesloten en bestuurt met een passie voor topprestaties. De superieure producten, gepassioneerde werknemers en de voordelen van het deel uitmaken Daimler-onderzoeksteam zorgen voor een goede combinatie die Detroit Diesel engine parts een belangrijke speler op de markt maken. De Detroit Diesel binnenboordmotoren blijven kilometers lang op volle sterkte, zijn laag in brandstofgebruik en hebben lage kosten voor onderhoud en service. Elk stapje in het ontwerpen, testen en het fabricageproces zorgt ervoor de Detroit Diesel engine parts en inboard motor van goede kwaliteit zijn.

 

Detroit Diesel onderdelen via Allesmarine.nl

Met de webshop van Allesmarine.nl kunt u ons assortiment aan Detroit Diesel onderdelen bestellen. Ons assortiment is op de pagina te vinden. Bestellen via de webshop van Allesmarine.nl gaat heel gemakkelijk en snel. Bovendien zijn de Detroit Diesel onderdelen morgen in huis, als ze vandaag nog besteld worden. Mocht u er niet helemaal uitkomen, staat het team van Allesmarine.nl altijd klaar om u te helpen. Met behulp van de contactpagina neemt u contact op met het team van Allesmarine.nl.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »