Cummins Binnenboordmotor Onderdelen

Betrouwbare, schone, rustige en krachtige Cummins onderdelen

De Cummins binnenboordmotoren en Cummins onderdelen zijn betrouwbaar, schoon, rustig en krachtig. Cummins heeft een grote geschiedenis die teruggaat tot de oprichting van het bedrijf in 1919. Meer dan 95 jaar later zorgt Cummins nog steeds voor betrouwbare, duurzame diesels op de markt van binnenboordmotoren. Met een breed scala aan vermogen van 5,9 tot 95 liter voor commercieel, overheids- en recreatief gebruik.

Cummins inboard motors en Cummins engine parts zijn ontworpen om de prestatie- en duurzaamheidseisen van het marinegebruik en de mogelijkheid van zeewaterkoeling tegemoet te komen. De besturing is onopvallend samengevoegd om te zorgen dat de voortstuwing van uw schip aan uw behoeften voldoet.

Cummins begrijpt dat de behoeften en gebruiksomstandigheden van de klanten sterk verschillen. Om deze reden heeft Cummins een groot aanbod van Cummins onderdelen en Cummins binnenboordmotoren. Cummins maakt gebruik van een ervaren team van technische en commerciële experts dat gericht is op de markt van binnenboordmotoren en onderdelen.

 

Cummins besteedt veel aandacht aan milieu

Cummins produceert niet alleen motoren voor de scheepvaart, maar ook voor auto’s, treinen en bussen. Met al deze motoren is het voor Cummins belangrijk dat ze uitstralen dat ze er alles aan doen om het milieu schoner, gezonder en veilig maken. Daarnaast werken ze samen met hun klanten om de Cummins onderdelen te optimaliseren. De visie van Cummins is dan ook: het leven van mensen beter maken door de kracht van Cummins te ontketenen.

 

Originele Cummins onderdelen

Voor echte betrouwbare prestaties is het belangrijk om originele Cummins onderdelen te gebruiken. De originele Cummins onderdelen op deze pagina zijn te bestellen op Allesmarine.nl. Soms is het verschil tussen originele Cummins onderdelen en niet-originele onderdelen moeilijk te zien. Niet-originele onderdelen kunnen op een Cummins binnenboordmotor passen, maar ze zijn hier niet speciaal voor gebouwd. Met originele Cummins onderdelen bereikt uw Cummins binnenboordmotor de langste levensduur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »