Crusader Binnenboordmotor Onderdelen

In welke boten zitten Crusader binnenboordmotoren en onderdelen?

De fabrikant Crusader Engines USA levert al ruim 50 jaar unieke, premium binnenboordmotoren onderdelen aan de beste merken op het gebied van de watersport. Crusader inboard motoren en onderdelen zijn in bijna alle Riva en Boesch speedboten geïnstalleerd. Deze boten zijn echt de crème de la crème in de watersportbranche. Mede door de handmatige houtbouw en de zeer verfraaide en verfijnde afwerking van deze boten, zijn dit zeer kostbare boten. Het is dus voor de echte liefhebber die wel een centje te besteden heeft. Crusader Engines USA kan en mag haar naam hier mee verbinden. Dat betekent echter niet dat de Crusader onderdelen van onze website duur of niet te betalen zijn.

 

Geen Riva/Boesch en toch Crusader inboard motor of onderdelen nodig?

In de loop de jaren is Crusader Engines USA aan meer botenbouwers binnenboordmotoren en onderdelen gaan leveren. Hoewel Boesh en Riva zijn gestart met Crusader binnenboordmotoren en onderdelen, is de lijst met boten waarin een Crusader motorblok zit erg lang geworden. Op deze lijst staan onder andere de beste werven als het gaat op kruiserbouw, jachtbouw en sportvissersbouw.

 

Worden Crusader inboard engines en onderdelen nog steeds gemaakt?

Hoewel de Crusader binnenboordmotoren veelal in de wat oudere traditionele boten zitten, zoals de eerder vermelde Riva en Boesch, neemt dit niet weg dat het merk Crusader geen nieuwe motoren en/of onderdelen meer maakt. Integendeel, Crusader Engines USA produceert en fabriceert nog steeds binnenboordmotoren en onderdelen. In tegenstelling tot andere inboard fabrikanten fabriceert Crusader Engines USA het grootste gedeelte van alle onderdelen en inboard engine componenten zelf. Dit doen ze met behulp van de nieuwste computergestuurde machines op watersportgebied. Op deze manier wordt de kwaliteit op hun Crusader onderdelen gewaarborgd en leveren ze onderdelen met een hoogwaardige betrouwbaarheid, zoals men die van Crusader gewend is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »