Chris Craft Binnenboordmotor OnderdelenAllesmarine.nl en Chris Craft onderdelen

Bent u een liefhebber van antieke en klassieke Chris Craft boten en Chris Craft onderdelen? Op deze pagina vindt u ons assortiment aan binnenboordmotor Chris Craft onderdelen.

 

De geschiedenis van Chris Craft onderdelen

In 1874 bouwde Christopher Columbus Smith, op 13-jarige leeftijd, al zijn eerste houten boot. Hij bleef boten bouwen en dit leverde hem al snel een goede reputatie op. Om aan de groeiende vraag naar zijn boten te kunnen voldoen, bundelde hij zijn krachten met zijn broer Hank en begon hij full-time boten te produceren. Dit was de start van de Chris Craft Boat Company. Het leidde tot de grondslag voor hun toekomst als bouwers van gestandaardiseerde motorboten.

 In 1927 werd Jay Smith, Chris's zoon, de algemeen directeur van Chris Craft. Onder zijn leiding werd Chris Craft bekend als 's werelds grootste bouwer van mahonie speedboten. Door de crisis in de eerste helft van de 20e eeuw, ging Chris Craft terug naar haar roots en focuste zich opnieuw op het bouwen van motorboten. In 1971 bouwde Chris Craft dan ook haar laatste mahonie speedboot. In de vroege jaren ‘50, breidde Chris Craft haar assortiment uit tot 139 modellen zijn en in 1955 produceerden ze in hun eerste GVK-boot.

 Al generaties lang varen liefhebbers van boten met Chris Craft boten door de uitzonderlijke stijl en prestaties van de boot. De naam alleen al roept beelden op van klassieke houten boten, wapperende vlaggen, en onvergetelijke herinneringen gemaakt op de golven. Chris Craft heeft een iconische plaats in de botengeschiedenis en maakt nog steeds haar weg naar de harten van liefhebbers van boten over de hele wereld.

 

Chris Craft onderdelen eenvoudig en snel bestellen

Bij Allesbinnenboord kunt u  eenvoudig en snel Chris Craft onderdelen bestellen via de gebruiksvriendelijke webshop van Allesmarine.nl. Als u de Chris Craft onderdelen vandaag nog besteld, heeft u ze morgen in huis. Komt u er niet helemaal uit? Neem contact op met het team van Allesmarine.nl en wij helpen u verder bij uw zoektocht naar de juiste Chris Craft parts of onderdelen.

 

Meer informatie over Chris Craft onderdelen

Op deze pagina heeft u een indruk gekregen van de totstandkoming van de klassieke boten van Chris Craft. Daarnaast staan er nog enkele andere belangrijke momenten in de geschiedenis van Chris Craft. Als u toch nog op zoek bent naar meer informatie over Chris-Chraft boten en Chris Craft onderdelen, kunt u altijd een kijkje nemen op de officiële website van Chris Craft

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »