Caterpillar Binnenboordmotor Onderdelen

Caterpillar produceert ook binnenboordmotoren

Caterpillar is bij de meeste mensen wel bekend van het ontwerpen en bouwen van zware machines voor wegenbouw, waterbouw en mijnbouw, maar Caterpillar produceert ook binnenboordmotoren en de daarbij horende Caterpillar onderdelen.

Caterpillar heeft in zijn totaliteit maarliefst 43 fabrieken in de Verenigde Staten. Daarnaast heeft het nog 58 fabrieken verdeeld over 20 landen, te weten: Nederland, België, Duitsland, Polen, Frankrijk, Engeland, Noord-Ierland, Italië, Hongarije Rusland, Zweden, Brazilië, Canada, Mexico, China, Japan, India, Indonesië, Australië en Zuid-Afrika.

Vanaf de oprichting in 1925 houdt Caterpillar zich bezig met het ontwerpen en produceren van bouw- en mijnbouwmachines. Maar omdat het bedrijf maar bleef groeien, lijfde het diverse bedrijven uit dezelfde branche in, maar ook bedrijven uit andere branches.

 

Succesvolle overnames van Caterpillar onderdelen

Door de overname van het Duitse bedrijf Krupp MaK Engines, begon Caterpillar zich ook te richten op de productie van binnenboordmotoren en de daarbij horende Caterpillar onderdelen. Het bedrijf werd omgedoopt tot Caterpillar Motoren, maar het maakt nog steeds gebruik van MaK als merknaam. De MaK motoren zijn in de categorie van mediumsnelheid een van de topmerken. De belangrijkste kenmerken van de MaK / Caterpillar onderdelen zijn de uitstekende duurzaamheid, de superieure betrouwbaarheid, de superieure operationele kosten en een goed inzicht in de behoeften van de klant. Met zowel de MaK als de Caterpillar onderdelen en binnenboordmotoren wilt Caterpillar aan de eisen van de klant, ongeacht hun vaartuig of locatie.

Na de succesvolle overname van Krupp MaK Engines pakte Caterpillar door. Het nam ook het Britse bedrijf Sabre Engines over. Dit bedrijf werd omgedoopt tot Caterpillar Marine Power UK. Het produceert zowel Caterpillar onderdelen als binnenboordmotoren met het merk Perkins-Sabre.

 

Bestel uw Caterpillar onderdelen

Op de webshop van Allesmarine.nl kunt u de Caterpillar onderdelen bestellen, die op deze pagina te vinden zijn. Mocht u er niet helemaal uitkomen, kunt u contact opnemen met het team van Allesmarine.nl. Wij zorgen er dan voor dat u bij de juiste Caterpillar onderdelen uitkomt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »