Benzinetank-slang-pomp

Bent u op zoek naar een benzineslang voor uw boot? Of naar een brandstof handpomp? Allesmarine heeft een uitgebreid assortiment met verschillende soorten en maten benzine handpompen, benzineslangen, slangenklemmen, brandstofleidingen en brandstoftanks.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Benzinetank

Zoekt u een nieuwe inbouw benzinetank voor de brandstof van uw boot? Allesmarine heeft benzinetanks met een inhoud van twaalf liter tot en met dertig liter en tweeënveertig liter tot en met 100 liter. De brandstof tanks zijn dus beschikbaar voor kleine en grote boten.

 

Benzine handpomp

Een benzine handpomp wordt gebruikt voor het pompen van diesel, olie of water. Het is geschikt voor het overhevelen van brandstof of water. Daarnaast voorkomt het onnodig knoeien van brandstof of water. Allesmarine heeft brandstofpompen beschikbaar voor slangen van verschillende formaten, namelijk van zes millimeter tot en met tien millimeter.

 

Benzineslang

Door middel van een benzineslang kunt u de aanvoer van olie en benzine veilig stellen. Het is hierbij van belang dat zowel de inwendige dikte als de uitwendige dikte van de benzineslang overeenkomt met de aansluiting van uw boot. Allesmarine heeft tankslangen van verschillende diktes en groottes.

 

Bestellen bij Allesmarine

Bestel nu een benzinetank, benzine handpomp, benzineslang of bijkomende accessoires bij Allesmarine en profiteer van onze scherpe prijzen en voordelige service. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »