Alle accessoires voor uw binnenboordmotor

Bij Allesmarine.nl kunt u terecht voor accessoires op het gebied van inboard. Denk aan bijvoorbeeld contactsloten. Dit is een essentieel onderdeel natuurlijk, want hiermee wordt de boot gestart. De contactsloten zijn verkrijgbaar van verschillende merken. Het kan natuurlijk ook zomaar een keer gebeuren dat u sleutel in het water valt. In onze accessoires catalogus kunt u onder andere terecht voor drijvende sleutelhanger. Hiermee hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u sleutel naar de bodem zinkt. De sleutelhangers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Daarnaast hebben alle bekende buitenboordmotor merken een eigen sleutelhanger. Ook onderdelen voor een hydrofoil staan in ons assortiment. Een hydrofoil wordt ook wel draagvleugelboot genoemd. Het is een snelle boot met onderaan een of meerdere draagvleugels. Wanneer de snelheid toeneemt, duwen de vleugels de boot omhoog.  Op dat moment rust de boot in zijn geheel op de vleugel. Op deze manier heb je minder scheepsweerstand en hierdoor neemt de snelheid nog meer toe. In de webshop van Allesmarine.nl kunt u terecht voor stabilisator voor deze hydrofoil.

 

Veiligheid staat bovenaan

Een uitknop/dodemanskoord is voor de veiligheid. Een dodemanskoord/dodemansknop zorgt er voor dat de motor wordt uitgeschakeld, als je bijvoorbeeld uit de boot valt. Een dodemanskoord is verplicht als je gaat varen . Als u deze niet heeft, riskeert u een boete van 230 euro. Ook noodzakelijk voor de veiligheid is een Propguard. Een Propguard zorgt er voor dat u zich niet kan verwonden aan de propellers. Dit is een bescherming om de propeller heen.

 

Verschillende stuurmogelijkheden

Er staan diverse afstandsbedieningen van verschillende merken in het aanbod om er voor te zorgen dat u uw boot op afstand kunt besturen. Daarnaast staan er verschillende soorten andere stuurmogelijkheden in de categorie. Het aanbod aan sturen is groot, dus er is ruime keuze. Kies zorgvuldig welk stuur u bij uw boot vindt passen.  Met een hydraulisch stuursysteem is het mogelijk om lichter te varen en hiermee heeft u ook de controle over het trimmen en liften van de buitenboordmotor.

 

Ook voor overige accessoires

Verder kunt u bij ons terecht voor accessoires als, bougiekabels en andere kabels, connectors, accu’s en accubakken, water inlaten, benzinetanks, -slangen en -pompen. Let goed op welke onderdelen u nodig heeft. Bougiekabels zijn er bijvoorbeeld in verschillende afmetingen en verschillende merken. Mocht u er niet uitkomen, stuur dan gerust een mail naar onze klantservice. Wij staan altijd paraat om u te helpen naar de juiste onderdelen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »