Controle & stuursystemen

Het assortiment van Allesmarine.nl op het gebied van controle & stuursystemen vindt u hier. Op deze pagina vindt u onder andere afstandsbedieningen en onderdelen/accessoires voor buitenboordmotoren en binnenboordmotoren. Ook kunt u hier terecht voor ons aanbod aan sturen en onderdelen/accessoires voor het stuur. Deze producten en andere artikelen op het gebied van controle & stuursystemen kunt u gemakkelijk bestellen op de webshop van Allesmarine.nl.

Boot besturing door middel van onze boot stuursystemen & onderdelen

Om uw boot bestuurbaar te maken en/of te houden zijn er diverse onderdelen nodig zoals een stuur, een stuurinrichting zoals een monokabel, stuurhuis en stuurkabel accessoires. Hierbij valt te denken aan een stuurstang en koppelingen. En om de binnenboordmotor of buitenboordmotor van uw boot te bedienen heeft u een stuursysteem met schakelkast/bedieningskast/afstandsbediening + schakelkabels/afstandsbediening kabels nodig. Allesmarine.nl levert een ruim aanbod aan controle- en stuursystemen zodat uw boot altijd de juiste soepel te controleren is en de juiste richting op vaart!


 

Hulpstukken voor controle, stuursystemen & stuurinrichting?

Denkt u dan eens aan onze Propguards voor controle tijdens het varen door beter stuw werking van uw propeller. Of beter in planee/plané, met onze trim tabs of hydrofoils. Uw boot is bij hogere snelheden weer beter te controleren.

Hydraulische stuurinrichting voor uw boot | Sturen en trimmen voor nog betere vaar-eigenschappen!

Nog lichter varen en controle hebben over uw boot voor zowel het besturen, stuurinrichting als het trimmen en liften van uw buitenboordmotor? Dit kan door onze CMC hydraulische lift en tilt systemen en hydraulische stuur setjes/ hydraulische (mechanische) stuurinrichting van Seastar/Baystar/Goldenship en Mavi Mar.


Ruim aanbod: stuurinrichting/schakel kabels en montage controle/stuur systeem accessoires.

Allesmarine.nl levert alle materialen om bovenstaande controle- en stuursystemen en hydraulische /mechanische stuurinrichtingen te installeren en netjes af te werken. Te denken valt hierbij aan doorvoer rubbers en afwerking voor doorvoer gaten. Ook diverse kabel controle systeem beschermingen (zien eruit als stof zuigerbuizen). U heeft ze vast al wel eens gezien op een boot. Complete nette afwerking van uw stuurinrichting en controlesystemen.  

In ons assortiment zitten ook een groot aantal aanbouwsetjes om uw knuppel bestuurde buitenboordmotor om te bouwen naar afstand(s) bestuurbare buitenboordmotor. Om uw inboard of outboard aan te sluiten op uw remote control/afstands bediening zijn diverse aansluitingen en koppelingen bij ons aanwezig. Zo slaagt u altijd om via Allesmarine.nl uw marinemotor op afstand te besturen en te controleren. Alles voor uw (hydraylische) stuursysteem aanwezig bij ons.

Mist u iets, of kunt u, uw ‘juiste’ aansluiting controle adapter (stuursystemen) niet vinden? Neem dan contact op en wij helpen u verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »