Tohatsu

Buitenboordmotor onderdelen voor uw Tohatsu buitenboordmotor vindt u bij Allesmarine.nl. Staartstuk, koeling, blok, electronica, filters en/of connectors voor uw Tohatsu buitenboordmotor vindt u allemaal op deze pagina. Staat het Tohatsu buitenboordmotor onderdeel wat u zoekt er niet tussen? e-mail ons dan. Wij doen ons best om u vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. (meestal binnen een uur)

 Tohatsu buitenboordmotor onderdelen bestellen met garantie?

Dit kan bij ons, op al onze Tohatsu buitenboordmotor onderdelen maar ook op alle andere onderdelen van andere merken zit standaard 1 jaar garantie. Allesmarine.nl is importeur en distributeur van Recambios Marinos. (een Spaanse Marine Spare Parts fabrikant) En is daarmee het adres voor uw Tohatsu buitenboordmotor onderdelen tegen groothandelsprijzen. Omdat wij distributeur zijn en rechtstreekse lijnen hebben met de fabrikant worden garantie gevallen altijd netjes opgelost.
 

Betekent dit dat er veel Tohatsu buitenboordmotor onderdelen of onderdelen van andere merken terug komen voor garantie?

Nee, natuurlijk niet maar mocht het eens voorkomen dat uw Tohatsu part verkeerd geproduceerd, gefabriceerd of verkeerd verpakt en/of geleverd is. Sturen wij binnen 1 werkdag een nieuwe of het juiste Tohatsu buitenboordmotor onderdeel naar u toe. Zodat u direct of zo snel als mogelijk weer het water op kunt.  Allesmarine.nl heeft een voorraad van ruim 25.000 producten en onze fabrikant produceert waarschijnlijk nog veel meer onderdelen. Dan kan er wel eens iets fout gaan natuurlijk. Wij lossen het dan per direct op.
 

Welke onderdelen vallen buiten de garantie?

Elektronica valt altijd buiten de garantie. Deze Tohatsu buitenboordmotor onderdelen maar ook de elektronica van andere merken kunnen wij helaas niet terug sturen voor garantie. De reden hier voor is eenvoudigweg dat een kapotte stator of ook wel genoemd onstekings-spoel. Een nieuw CDI of powerpack kan opblazen.
 

Voorbeeld waarom elektronica niet voor garantie terug kan.

U als klant denkt misschien dat uw Tohatsu CDI/computer van de buitenboordmotor stuk is en besteld deze nieuw bij ons. Binnen 1 dag leveren wij uw Tohatsu buitenboordmotor onderdelen en u monteert de nieuwe CDI. Vervolgens heeft u nog steeds geen vonk. Aangezien de oorzaak niet in de defecte CDI zit maar in een defect spoel. Hier baalt u als klant natuurlijk gigantisch van want dit Tohatsu buitenboordmotor onderdeel was wel het meest voordelig van het hele internet maar nog steeds een prijzig onderdeel. Terug sturen dan maar en u beroepen op de wet koop op afstand of garantie. Helaas kunnen wij hier dus niet aan beginnen! Omdat wij niet kunnen uitsluiten of we de elektronica in goede conditie terug krijgen. Een kapotte stator of spoel kan onze nieuwe CDI wel hebben opgeblazen. Kortom wij kunnen het niet meer als nieuw verkopen, en andere defecte ontstekingsonderdelen kunnen ook schade/storingen aanrichten aan ons geleverde nieuwe Tohatsu buitenboordmotor onderdelen / elektronica.  Hiernaast neemt onze fabrikant om precies dezelfde reden elektronica niet retour. Tip meet uw elektronica door alvorens u nieuw gaat bestellen om zeker te weten welk Tohatsu buitenboordmotor onderdeel of onderdelen er stuk zijn.

 

Tohatsu buitenboordmotor onderdelen passen op meerde merken?

Dit klopt helemaal! Het is zelfs zo dat veel Mercury en Yamaha onderdelen en zelfs complete buitenboordmotoren bij Tohatsu vandaan komen. Kunt u uw Tohatsu buitenboordmotor onderdelen dus niet vinden grote kans dat andere Yamaha/Mercury/Selva of Parsun onderdelen passen. Informeer ons vrijblijvend per e-mail. Wij helpen u graag verder met de zoek tocht naar de juiste en betaalbare Tohatsu buitenboordmotor onderdelen.

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »