Selva

De buitenboordmotor onderdelen voor uw Selva buitenboordmotor bestelt u bij Allesmarine.nl. Propellers, onderhoudskits, impellers en anodes kan u hier vinden. Kan u het door u gewenste Selva buitenboordmotor onderdeel niet vinden? Email ons dan snel en krijg meestal binnen 1 uur een antwoord terug.Selva buitenboordmotor onderdelen zijn die nog wel verkrijgbaar?

Het is inderdaad lastig Selva buitenboordmotor onderdelen te zoeken als het om 2-takt onderdelen gaat. Het Italiaanse bedrijf Selva Marine van manager Lorenzo Selva is overgenomen door Yamaha. En Yamaha brengt alleen nog maar 4-takt buitenboordmotoren naar buiten onder de naam Selva. 'Selva Outboards' is op het moment dus een dochteronderneming van Yamaha, die identieke, maar goedkopere 4-takt buitenboordmotoren op de Europese markt brengt onder de naam Selva. Een Yamaha motor dus met als enige verschil een Selva sticker op de kap. Maar dus wel een goedkopere/betaalbare buitenboordmotor dan het originele assortiment. Slimme zet als je het ons vraagt.
 

2-takt onderdelen worden dus niet meer gemaakt?

Dit klopt, de 'originele' 2-takt Selva buitenboordmotor onderdelen worden niet meer gemaakt. Maar gelukkig in de Marine Spare Parts brance nog wel. Wij leveren dus wel alle gangbare Selva buitenboordmotor onderdelen. Zodat u, uw Selva outboard toch van onderhoud kunt voorzien.
 

Alle gangbare Selva Buitenboordmotor onderdelen gewoon verkrijgbaar via Allesmarine.nl

Gelukkig wel! Alle gangbare 2-takt Selva buitenboordmotor onderdelen, zoals het meest belangrijke onderdeel de impeller, wordt gewoon nog geproduceerd door onze fabrikant. Ook leveren wij een uitgebreid assortiment aan 2-takt Selva buitenboordmotor onderdelen: Propellers, anodes en filters. U kunt gewoon nog vaarplezier beleven met een 'oude' originele Italiaanse Selva buitenboordmotor. Alle 4-takt Selva buitenboordmotor onderdelen zijn compatibel met de onderdelen van Yamaha/Parsun etc. Deze zijn dus ten alle tijden leverbaar.
 

Maar Selva Marine bestaat nog steeds in Italie?

Dit klopt, ze hebben alleen de buitenboordmotor markt in samenwerking met Yamaha. Selva Marine produceert dus helaas geen Selva buitenboordmotor onderdelen en motoren meer. En helaas is de complete 2-takt verdwenen en daarmee ook de productie van Selva 2-takt buitenboordmotor onderdelen. Selva Marine richt zich nu op hun samenwerking met Yanmar voor sterndrive en saildrive onderdelen, Torqeedo voor onderdelen electro motoren en SevenMarine+Neader Shark bij het produceren van dieselmotoren. Meer informatie klik hier!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »